52 karnavala katılan travesti

Köyü, çok güzel görüyorum. Senin balta ise, gökkuşağı oynayacak. Vila, sonsuza dek güzel. Renkli bulvarı olarak, rüya.” Unidos da Vila Votorantim arsa samba 2016 açıldı ve zaten makyaj sanatçısı Vanusa Hawks, 74 yıllık bir favori değil. Için karnaval aşık, kompozisyon 16 yaşında, ormanda bir tanrıça temsil etmek bikiniler ve yüksek topuklu Sorocaba (SP) cadde girmek için ilk travesti iken, o 1967 yılında nefesle sevinç ve gençlik hatırlatır.

Sorocaba blokları karnaval kutlama birlikte feijoada ve samba
“Ben salladı ben Diğerleri saçma buldum. Bazı büyük buldum. Şehri durdurdu. Ama önemli olan, ertesi yıl, diğer travesti cadde üzerinde çıktı olmasıdır. Ben revolucionei” diye gülüyor.
Sorocaba çocukken olay için tutku doğdu. Vanusa annesi, 1930’larda eski karnaval kraliçesi, parti sırasında oynamak için onu Jardim Rosalia Matinees onun kız kardeşleri aldığını hatırlatır.

Travesti Sorocaba bikinili geçit ilk olmuştur iddia

Travesti geçit ilk olmuştur iddia

“Çocukluğumdan beri annem karnaval kraliçesi oldu. Yoğun bu anı yaşamış ve bu bizim için sevgi transfer. Aşamaya hatırlamak gerçekten eğlenceli. Ben şenlik düşmeye tüm yıl hazırlamak Belki de bu yüzden,” diyor.

Gençliğinde sırasında, Vanusa bölge kentlerinde dört farklı okullara geçit kadar geldi ve bugün şenlik onun 52 yıl boyunca tüm cadde bastı birçok kez vazgeçmiş iddia ediyor. “Ben geçit seviyorum. O benim enerji yeniler.” Votorantim Vila Devletleri de o-ecek bu yıl.

Çarşamba külsüz
Ito Laroie: Karnaval, ancak, o onun ilk adıyla bilinen zaman taşır en olumlu anılar değil.
o aileye eşcinselliği aldı ve sadece 12 yaşındayken babası, erkek giyim elbise daha fazla istemem bir eski Ordu çavuş, ortaya ne zaman Vanusa hala bir çocuk oldu. Ve koşulsuz destek o şaşırdı.

Vanusa köpek Valentina içinde snuggles

“Ailem başından beri benim durumu destekledi. Tabii bunun tamamen rahat değildi, ama ailem tarafından benimsenmişti. Kendimi o 12 [yıl] ‘den giydiği elbiseler yapmaya başladı. Ben ne olacağını hayal bile edemiyorum onlar benden dönmüştü varsa bana bugün, “diyor.
onun erkek arkadaşı ile hareket etmeye karar bile, 25 yıldır eşi, o aile desteği vardı. “Ben arkamı döndüm olmadı. Ben [adam ile] bir çok serin bir hikaye yaşamış sadece bir dost ve saygılı şekilde,” diyor, iki yılı aşkın bir süredir tek.

karnaval anılar

Ancak tüm makyaj sanatçısı karnaval anılar parti anımsıyorum. O aynaya baktığında Ve en kötüsü kanıtı her gün yansır. gösteriyi ayrıldıktan sonra bir karnaval Salı 1990’larda genç bir adam kolyesini çalmaya çalıştı ve o direndi olarak, sonunda boyun bıçakladı.

“Ben bir röportaj veriyordu ve birisi benim yaka çekin hissettim. Ben zinciri düzenlenen ve döndü. Ben onun boynunu aşağı çalışan bir sıcak sıvı. Sonra bütün karanlık olduğunu hissettim o zaman,” diye hatırlıyor.

teşebbüs soygundan sonra Vanusa boyun Skar
denemeden sonra Vanusa boyun Skar

hırsızlık 
O geldikten bilinç Sorocaba Bölge Hastanesi’ne başvurdu. “Ben hayatta bir mucize. Doktorlar Sesimi kaybetmek kadar düşünülmüş.”

Fazla on yıl sonra, başka bir trajedi Sorocaba hayatını işaretlenmiş. Bir yangın, tüm fotoğrafları ve onun çocukluk ve gençlik videoları patlak verdi ve mutfak ve oturma odası ötesinde, evini yıktı. “Bu Bir Votorantim TV çalışıyordu. Bir kısa devre oldu ve ben eve geldiğimde, her şey yıkıldı. Ben bölgenin reeconstruir arkadaş ve komşularının yardımıyla sayılır. Bugün göstermek için bu unutulmaz anları herhangi bir fotoğraf yok,” diyor . Ancak, bir arkadaşı tarafından kaydedilmiş tek bir fotoğraf olay Vanusa tarihinin biraz anlatmak için yardımcı olur.

korkutuyor rağmen, Vanusa bu sorunun bir şekilde kendi festivalleri olsun izin diyor. “Karnaval hala bana keyif veriyor. Acı benim sorunlarını çözmez, ben, mutlu yaşamak kordonu üzerinde gülümseyen ve dans için tercih,” dedi iken Chihuahua köpek Valentina Snuggles. hayvan sükunet sanki G1 ile bir görüşme sırasında, o Cleverson V.F. oluşan ilahi alıntı söylüyor ve kolayca cadde üzerinde yörüngesini tarif olabilir: .. “(…) Bugün barış, neşe getirmek ve daha gökyüzü gökkuşağı yırttı ne duygu ben tutku değilim

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın