Adam Baptist’ın Glory St. John travesti öldürme şüphesiyle tutuklandı

William Victor Flor, 39, MG 16 erken saatlerinde öldürüldü.
Sivil Polis şüpheli göre mağdur ile bir ilişki olurdu.
46 yaşında bir uzun yürüyüşe çıkan kimse Sao Joao Batista’nın Glory (MG) bir travesti boğazını şüphelenilen tutuklandı edildi. William Victor Flor, 39, 16. erken saatlerinde öldürüldü, ancak dava sadece otopsi raporu esganadura belirtilen zaman cinayet olarak kabul edilmesi geldi.
Sivil Polis göre, şüpheli travesti ile bir ilişki korunur, ancak, Arkadaşlığın sonu mutsuz, bir ay boyunca yaşadığı eve gitti ve bir tartışma sonrasında, suç işlemiş.
“[Şüpheli] çünkü alkol gün boyunca alımı ve ayrıca uyuşturucu, çatlak, sonunda. Ne zaman kanepede onu ölü bırakarak, gece boyunca sevgilisini boğan vardı çünkü alkolün etkisi altında başını Askeri Polis o alkol ve şarkı içme, dans, onun ölümünü kutluyor, sahne katıldı “Marcos Pimenta, Sivil Polis Şefi dedi.
Askeri polis sahneye, o “alkol ve şan, dans, onun ölümünü kutluyor
Marcos Pimenta, Sivil Polis delegesi
Bunların yanı sıra, başka bir adam da evde yaşıyordu. Bu suçun bir gün sonra William cesedini bulan o oldu. ev hanımı Karina Aparecida Barreto kurban yardım istedi duydum, ama ne olurdu hayal bile etmedi.
Cumadi, cumadi “Sadece was” “ve tüm sessiz oldu. Sonra biz de. Biz ne olup bittiğini bilmiyordu uyudu” dedi.
Adam Adımlar Merkezi’nin (MG) dün gece tutuklandı ve kentin cezaevine gönderildi.
“Sürekli sarhoş bulunan bir bireydir. O zaten cinayete teşebbüs bulundu şey, hırsızlık ödenek. Ve tüm kanıtlar geçit vardır, kayıtlarında yer alan tüm duruşmalar o şiddetli bir insandı ve kim olduğunu anladıklarını gösteriyor uzaklıkta ölümle olurdu. değildim Ne “diye temsilci sonucuna vardı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın