Çocuk ruhlu olmayı seven istanbul travestileri

Çocuk ruhlu olmayı seven istanbul travestileri
Çocuk ruhlu olmayı seven istanbul travestileri

Çocuk ruhlu olmayı seven istanbul travestileri

Çocuk ruhlu olmayı seven istanbul travestileri
Çocuk ruhlu olmayı seven istanbul travestileri

İstanbul travesti ilişkilerinde partnerlerinin eğlenceli , dinamik ve daima çocuk ruhlu olmasını istiyor. Büyüdüğünüzde ve kendinizi daha olgunlaşmış hissettiğinizde hayata karşı bakış açınız değişir. Sorumluluklarınız artar. Özellikle ilişkilerinizde duygularınızdan çok mantığınız ağır basar. Ancak bazı insanlar var ki onların ruhları her zaman çocuk kalıyor. İkili ilişkilerde ruhu çocuk bir erkekle birlikte olduğunuzda ilişkinin tüm sorumluluğunu üstünüzde hissedebilirsiniz. Böyle bir durumda da ilişkinizi yürütebilmek zorlaşır. Ruhları hep çocuk kalan erkekleri ele veren bazı işaretleri Posta.com.tr okurları için araştırdık.

İlişkileri sağlıklı sürdürebilmek için partnerlerin birbirlerine karşı olgun, saygılı ve nazik davranması gerekir. Birbirlerini önemseyerek hareket ettiklerinde ilişkilerinde sorun yaşamazlar. Ancak hiç büyümeyen ve ruhu hep çocuk kalan bir erkekler ilişkiniz sandığınız kadar güzel gidemez. Onunla çok güzel ve keyifli vakit geçirseniz bile büyük sorumlulukları paylaşamazsınız. İstanbul travesti için bu saydıklarımız her zaman kesin bir kriter değildir.

Çünkü çocuksu yönleri sebebiyle her meseleyi ciddiye almalar ve genellikle ilişkilerinde umursama bir tavır takınırlar. Asla büyümeyen bu erkeklerle ilişkileri sürdürmek başlarda keyifli gelse de bir noktada tıkanıklık gösterir.

Ruhu çocuk olan erkekler genellikle ona ait işlerde hep sorumsuz davranır. İlişkideki görevlerinin farkında değildir. Sürekli sorun çıkarabilirler. Hatta tüm her şeyi sizin yapmanızı beklerler. Tek başına mücadele ederek bu ilişkinin üstesinden geldiğinizi hissedersiniz.

İlişkilerde yapılan hataları çiftlerin konuşarak ve anlaşarak çözmeleri gerekir. Ancak ruhu hep çocuk kalan erkeklerle hataların ya da sorunları çözebilmeniz mümkün değildir.

Onlar yaptıkları her kötü davranışta haklı çıkmaya çalışırlar. Her zaman haklı oldukları iddia ederek sizin ne söylediğinizi umursamazlar. Sadece haksız olmadıklarına ikna etmeye çalışırlar. Önemli olmayan bahanelerle yaptıkları hataların üstünü örtmek isterler. Bu sebeple onlarla istediğiniz gibi iletişim kuramazsınız.

KENDİ HAYATLARINI PLANLAYAMAZLAR

Ruhu hep çocuk olan erkekler kendi hayatlarını planlamak konusunda başarısız olur. Bu sebeple de sürekli maddi sıkıntı çekerler. Belli bir noktadan sonra herkes mali açıdan sorumlu olur, ancak partneriniz mali durumunu halledemez ve kazandığından fazlasını harcarsa o zaman aranızda çatışmalar başlar. Sürekli bu sorunlarla uğraşıyorsanız hiç büyümeyen bir erkekle birliktesiniz demektir.

İlişkilerde bazen çiftler birbirlerinin hoşuna gitmeyen davranışlarda bulunabilir. Bu durumu dile getirdiğinizde partnerinizin öfkeli tavırlarıyla karşı karşıya kalıyorsanız çocuk ruhlu bir erkekle birlikte olduğunuzun en net göstergesidir.

Çünkü büyümeyen erkekler genellikle eleştirilere tahammül edemez. Olgun insanlar eleştirileri çok normal karşılar ve bu eleştiriler sonrasında kendi eksiklerini görür. Ancak büyümeyen bir partner küçük çocuk gibi bu durumu kriz haline çevirir.

GENELLİKLE GÜVENİLMEZ OLURLAR

Küçük bir erkek çocuğu gibi davranan partnerinize genellikle güvenemezsiniz. Seçimleri ve kararları asla size uygun değildir. Her zaman büyük bir ilgi eksikliği ile karşı karşıya kalırsınız. Güvenemediğiniz için de sağlıklı ilişkiler kuramazsınız.

Şişli travesti çocuk ruhlu bir partnerden daha çok karizmatik birisiyle birlikte olmayı tercih ediyor. Onlarla konuşurken kelimelerini özenle seçen, kaba davranışlarda bulunmayan erkekler her zaman 1 adım önde oluyor. Kibar erkekler her zaman karizmatik ve kendine güvenli görünüyor. Kadınlar kibar olan erkeklerin daha düşünceli olduğunu hissediyor.

Erkekler anlamlı ve çekici bakışlarıyla karşısındaki kadını etkileyebilir. Duygularını bakışlarına yansıtan erkekler her zaman daha karizmatik görünür.

Bilimsel olarak göz temasının iki insan arasındaki sevgi miktarını arttırdığı da düşünülürse derin bakışlara sahip erkekler hemen kadınları etkileyebiliyor. Bu sebeple karizmatik bir erkek olmak istiyorsanız partnerinizin gözlerine odaklanın. Bakışlarınızın gücünü kullanın.

Aşırıya kaçmadan atılan kahkahaların kadınları etkilediğini herkes bilir. Yüksek sesle gülmek dikkat çeker Neşeli kahkahalar attığınızda karşınızdaki insana enerji verirsiniz. Etkilemek istediğiniz kişi ne kadar pozitif olduğunuzu düşünür.

Neşeli, mizah yeteneği kuvvetli ve eğlenceli bir görünüm sergilemenize vesile olur. Karizmatik olmak istiyorsanız yüzünüzden gülümsemeyi ihmal etmeyin. İstanbul travesti bu bağlamda her şeyin bir arada olacağı mükemmel birini aramak yerine kendisine en uygun partneri seçerken bazı noktaları kendisine ip ucu olarak görüyor.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın