Evlerinde bitki bakımına dikkat eden istanbul travestileri için öneriler

Evde çiçek bakan bir çok kişi güne onların güzel görüntüsü ile uyanmayı pozitif olarak enerji getirdiğine inanıyor. İstanbul travestileri evde çiçek bakımı konusunda bir çok şey biliyor. Bahar mevsimi, bitkilerin ve çiçeklerin ekim zamanını işaret ediyor. Özellikle evinde bahar bitkileri yetiştirmek isteyenler için birbirinden farklı bahar bitkileri paylaştık. Evinizde bitki ve çiçekleri bahara hazırlamak için bu yöntemleri mutlaka deneyin.

Bahar mevsimi demek, çiçek ve bitki ayları demek… Bahar mevsimi, ev bitkileri yetiştirmek isteyenlerin ekim zamanını işaret ediyor. Rengarenk çiçekler, yapraklı bitkiler ve saksı sebzeleri için ideal dikim vakti olan bahar aylarında balkonunuzu ve evinizi şenlendirmek için birkaç saksı, tohum ya da yeşermiş bitki ve toprak gerekiyor.

Peki, evinize renk katacak bahar bitkileri nelerdir? 

Bahar aylarında; antoryum, kurt kulağı, duvar sarmaşığı, kolyoz, krofon, difenbahya, aralya, benjamin, eğrelti otu, kaladyum, , kauçuk, paşa kılıcı ve tavşan ayağı gibi yapraklı bitkileri;  gündüzsefası, petunya, karanfil, cam güzeli, godetya, mine, aslanağzı, begonya, yıldız çiçeği, anbrietia gibi çiçekleri, kaktüsleri, nane, reyhan, roka, maydanoz, kabak ve çilek gibi sebze ve meyveleri ekebilirsiniz

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın