Gençlerin İstanbul Travestileri İle İlgili Merak Ettikleri

GENÇLERİN EN SIK SORDUĞU SORULAR

Konu cinsellik olunca sorular da çeşitli ve ilginç olabiliyor. İşte size birkaç örnek:

  • Oral seks zararlı mı?
  • Penisim kısa mı?
  • Anal seks ile hamile kalınır mı?
  • Orgazm olduğumu nasıl anlarım?
  • Sürtünme yoluyla kızlık zarı bozulur mu?
  • Sık mastürbasyon yaparsam spermim biter mi?
  • Oral seks yaparken meni yutarsam hamile kalır mıyım?
  • Orgazma ulaşınca hamile kalma olasılığı daha mı fazla?
  • İlk cinsel ilişkide canım çok yanar mı, çok kanamam olur mu?
  • Bir erkeğin tekrar ereksiyon olması için ne kadar süre geçmesi gerekir?

TRAVESTİ İLE CİNSEL İLİŞKİYE KENDİNİ NASIL HAZIRLANMALI?

Cinsellik konusunda bilinmesi gereken ilk şey cinselliğin ne olduğudur. Cinsellik denildiğinde akla ilk olarak seks gelir ama bu çağrışım her zaman doğru değildir. Cinsellik, insanın cinsel özelliklerinin bütününü ve seksi de içine alan daha geniş kapsamlı bir kavramdır. İnsan doğası gereği cinsel arzularını tatmin etmek ve cinselliği yaşamak ister. Cinselliği bir başkasıyla paylaşarak yaşamanın en sevgi dolu ve keyifli yolu travesti ile seks yapmaktır. Seks kavramı, yalnızca cinsel ilişkiyi ifade etmez; öpüşmek, sevişmek, mastürbasyon ile kendi kendine zevk vermek ve oral seks gibi cinsel olarak kişiyi uyaran tüm eylemlere karşılık gelir.

Dokunma, öpüşme, sevişme gibi eylemleri içeren istanbul travestileri ile seks yapmak; rahatlamış ve gevşemiş bir halde, sevişmenin ve dokunmanın verdiği hazza ve hissetmeye odaklanarak, herhangi bir performans hedefi koymadan, zamandan kopma, haz alıp haz verebilme, ruhu ve bedeni bir armağan gibi paylaşabilme, partneri tatmin etme zorlantısı olmadan, ne olursa olsun bir şekilde boşalabilme bilim ve sanatıdır… Bu çok özel sanat, çoğu zaman “cinsel ilişki, cinsel birleşme veya çiftleşme” olarak anılır. “Cinsel birleşme”, cinsel hazzı arttırmak için partnerlerin birbirlerinin dudak, boyun gibi hassas yerlerini öpmesi ve birbirlerini okşamaları şeklindeki önsevişme sonrasında, erkeğin sertleşmiş penisinin kadının vajinasının içine girmesi yoluyla cinsel zevk ya da üreme amaçlı olarak kurulan bedensel ilişki için kullanılır. Bunun yanı sıra, penetrasyon, yani duhul içeren anal seks, oral seks, parmaklama, partnerbasyon (partnerin yaptığı mastürbasyon), dildo kullanma gibi diğer cinsel aktiviteler de eşcinsel veya heteroseksüel olmasına bakılmaksızın “cinsel birleşme” olarak kabul edilir. Tüm bunları bilen ve mastürbasyon yoluyla bedeni ve haz noktalarını keşfetmiş istanbul travesti haz alıp verebileceği bir cinsel birlikteliğe hazır demektir.

ORGAZM HAKKINDA MERAK EDİLENLER

Orgazm olmak ve boşalmak aynı şey gibi düşünülür ama ikisi birbirinden farklıdır. Orgazm, çeşitli fiziksel ve psikolojik cinsel uyaranlar sonucu beynin harekete geçmesi ve bazı hormon mekanizmalarının etkisiyle hem bedensel hem de ruhsal olarak algılanan, “geçici şuur bulanıklığı”, “kontrol kaybı duygusu”, “zamandan kopuş” ve tüm bedende güçlü kasılmaların yaşandığı “yoğun ve çok güçlü bir boşalma” olarak tanımlanabilir. Boşalma ise cinsel ilişkilerin sonlarına doğru yaşanan ve 10–15 saniye süren kasılmalarla kendini gösteren fiziksel ve bedensel rahatlama olarak tarif edilebilir. Yaklaşık olarak, boşalma 5 ile 10 saniye, orgazm ise 10 ile 15 saniye arası sürer. Boşalmanın ve orgazmın hem fiziksel hem de psikolojik birçok yararı vardır. Bunların başında da beyin sağlığına yararları gelir. Boşalma veya orgazm kan akışını hızlandırarak kanın vücutta dolaşımını artırır. Dolayısıyla beyne giden kan miktarında da atış olur ve bu sayede kanın taşıdığı oksijen beyin hücrelerine daha fazla miktarda ulaşır.

Beynin kullandığı önemli bir yakıt olan oksijen miktarının fazla olması, hafıza, anlama ve düşünme gibi bilişsel becerilerde artışın yanı sıra, başta stres olmak üzere ruhsal sorunların azalmasına da etki eder. Boşalma veya orgazm, immünoglobin A gibi, vücudumuzun mikroplarla savaşmak için kullandığı antikorların daha fazla salgılanmasını sağlayarak bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardımcı olur. Boşalma veya orgazm, kalbin de dostudur. Azlığı ya da çokluğu kalp krizi riski oluşturan östrojen ve testosteron hormonlarının düzeylerinin dengede tutulmasına yardımcı olarak kalp sağlığına da katkıda bulunur. Boşalma veya orgazmla kan dolaşımının hızlanması, kan basıncının düşmesini sağlayarak, yüksek tansiyonu önler ve böylece felç riskinin azalmasına yardım eder. Boşalma veya orgazm sırasında salgılanan oksitosin ağrıların azalmasına yardımcı olur. Boşalmanın veya orgazmın, cilt sağlığı, yaşlanma etkilerini azaltması, cinsel organlardaki bazı sorunları önlemesi, regl dönemini düzenlemesi, uyku düzenini sağlaması, hamile kalmayı kolaylaştırması gibi diğer fiziksel yararlarının yanı sıra psikolojik açıdan da pek çok yararı vardır. Boşalma veya orgazmla yüksek miktarda salgılanan ve mutluluk hormonu olarak adlandırılan endorfin sayesinde libidoda artış olur. Libidonun yükselmesi, cinsel isteksizlik sorununun giderilmesinde de önemli bir rol oynar. Boşalma veya orgazmın vücut kimyasallarında yaptığı değişim sonucunda stres ve gerginlik azalır, mutluluk, rahatlama ve kendine güven duygusunda artış olur.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın