Heyecan Detaylarda Gizlidir

Partneriniz ile beraberliğinizde detaycı olmak kimi zaman olumsuz sonuçlar doğursa da çoğu zaman sizler için faydalıdır. Partneriniz hakkında ayrıntılı bilgilere sahip olmanız onun özeline girmediğiniz sürece sıkıntı çıkarmayacak hatta ilişkinize fayda getirecektir. Neleri sevdiğini bilmek nelerden hoşlandığını bilmek ve buna göre sürprizler yapmak onu etkileyecek ve size daha fazla bağlanmasına yardımcı olacaktır.
Önemli detayları bilerek partnerinizi duygulandıracak,hoşuna gidecek ve onun hislerine dokunabilen bir partner olduğunuzu fark ettireceksiniz. İstanbul ve İstanbul gibi büyük şehirlerimizde ilişkilerin kısa sürmesi çiftlerin birbirinden sıkılması durumu, bu ayrıntılı bilgileri toplamama ve uygulamaya geçmeyişinden kaynaklıdır. Olabildiğince partnerinizi yoğun şekilde analiz etmek ve onun detaylı bilgilerine sahip olmak, aynı zamanda bu bilgileri doğru şekilde kullanmak önemli bir durumu oluşturmaktadır. Kendileri ile birlikte olan partnerlerinin duygularını ve düşüncelerini detaylıca araştıran travestiler bu durumu gözden kaçırmadığı için partnerleri ile tatmin olabilmektedir. Tercihlerini bu yönde kullanan istanbul travesti  bayanlar oldukça ayrıntılı bilgilere hakim olduktan sonra ortak noktalardaki sürprizleri partnerleri ile paylaşabiliyorlar. Partnerinizin kim olduğu ilişkinizi ilgilendiren bir konu olması nedeniyle travesti veya bir başkası olması bu ayrıntıyı gözardı etmeniz anlamına gelmez. Tam tersine çok daha faydalı olacak bir konudur.

Beraberliklerinizin en önemli ayrıntıları için partnerinizle derinden ilgilenmeli ve onun için ehemmiyetli olan hususları bilmenizin yararlarını görmelisiniz. Sizin yapacağınız çözümleme ve uygulayacağınız bu detaylı bilgileri partnerinizin de size karşı yapması gerekir. İlişkiniz bencillikten uzak olduğu sürece daha güzel ve mükemmel bir yere ulaşacaktır. Karşılıklı sürprizlerle partnerinizle aranızda daha doyumsuz ve daha zevkli yaşamak mümkün olabilir. Hoşlanmadığı veya beğenmediği bir sürprizi yapmanız anlamsız olabileceği gibi eşinizin sizden soğumasına da neden olacaktır. Bu yüzden hem ayrıntılı bilgilere sahip olmalı hem de bu bilgileri analiz ederek sürprizlerinizi yapmalısınız.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın