İlk buluşmada istanbul travesti neleri önemsiyor

İlk buluşmada istanbul travesti neleri önemsiyor
İlk buluşmada istanbul travesti neleri önemsiyor

İlk buluşmada istanbul travesti neleri önemsiyor

İlk buluşmada istanbul travesti neleri önemsiyor
İlk buluşmada istanbul travesti neleri önemsiyor

Buluşmalar söz konusu olduğunda istanbul travesti ilk başlarda nelere dikkat etmelidir. Hoşlandığınız kişiyle yaşayacağınız ilk buluşma genellikle çok heyecanlı geçer. İlk buluşmalar ilişkilerin gidişatını belirler. Bu sebeple ilk kez buluştuğunuz biriyle olan diyalogunuza ve o anki davranışlarınıza ekstra özen göstermeniz gerekir. İlk buluşmaların güzel geçmesi için nezaketi, saygıyı ve ilgiyi elden bırakmamak gerekir. Genellikle herkes ilk buluşmada ne yapması gerektiği konusunda telaşlı ve kararsız davranır. İlk buluşmaların harika geçmesi için yapmanız gerekenleri istanbul travestileri için bir araya getirdik.

Her çift için ilk buluşmada çok özeldir. Daha önce sadece yazışarak iletişim kurduğunuz ya da telefonda görüştüğünüz biriyle ilk kez buluşmaya karar verdiğinizde içinizde bir heyecan olur. İstanbul travesti iletişim kurduğu herkes için özenli olmaya dikkat ediyor.

Hoşlandığınız kişi ile gerçekleştireceğiniz ilk buluşmada daha sonra ilişkinizle ilgili karar vermenizi sağlar. Bu sebeple ilk izlenim ve ilk buluşma ilişkiler için her şeydir.

Genellikle ilk buluşmalarda karşı tarafı etkileyebilmek adına herkes olmadığı biriymiş gibi davranmayı tercih eder. Ancak ilk buluşmada doğal olmamak ve farklı biriymiş gibi davranmak uzun vadede ilişkiye zarar verir. İlk buluşmaların güzel geçmesi ve ilişkilerin devam etmesi için yapmanız gerekenleri bu yazımızda bulabilirsiniz.

GÖRÜNÜŞÜNÜZE ÖZEN GÖSTERİN

Hiç kimse ilk buluşacağı kişiyi bakımsız ve özensiz görmek istemez. İlk buluşmada karşı tarafı etkilemek istiyorsanız bakımınıza ve giyiminize özen göstermeniz gerekir.

Bu sebeple buluşmadan saatler öncesinden hazırlanın. Size en çok yakışan kıyafetleri en temiz haliyle giyin. Saçınızın ve cildinizin temizliğine dikkat edin. Hoş kokular sürün. Kendinizden emin bir şekilde ilk buluşmaya artık gidebilirsiniz.

GÖZ TEMASI KURUN

İlk buluşma esnasında konuşurken göz teması kurmak dürüstlüğünüzün ve samimiyetinizin bir göstergesi olur. Göz teması kurarak konuştuğunuzda odak noktanız sadece karşınızdaki kişi olur.

Bakışlarınızda çok şey anlatabilirsiniz. Bakışlarınız o anki heyecanınızı ve ilginizi karşı tarafa iletmenize yardımcı olur. Etkileyici ve çekingen bakışlara hiç kimse karşı koyamaz. Hoşlandığınız kişiyi tam kalbinden vurmak için gözlerinin içerisine bakın.

KONUŞTUĞUNUZ KONULARA DİKKAT!

İlk buluşmada konuştuğunuz konulara ekstra özen göstermeniz gerekir. Hiç kimse ilk buluşmada hakkınızdaki gereksiz bilgileri öğrenmek istemez.

Bu sebeple kendinizden bahsederken karşı tarafı ilgilendirmeyen detayları vermekten kaçının. Kısa ve öz olarak kendinizi, işinizi ve hobilerinizi anlatın.

İlk buluşmada sakın ailenizden ve arkadaşlarınızdan bahsetmeyin. Sadece kendinizi tanıtın ve karşınızdaki insanı tanımaya çalışın.

Ayrıca ilk buluşmada sadece kendiniz konuşmayın. Bazı insanlar görüşmeye kendini kaptırarak sadece kendini anlatabiliyor. Karşınızdaki insanın da konuşması için ona fırsat tanıyın.

ETRAFINIZDAKİ HERKESE SAYGILI OLUN

İlk buluşmayı bir kafede ya da bir restoranda gerçekleştirirsiniz. Bu buluşmalarda çevrenizdeki insanlara nasıl davrandığınız çok önemlidir.

Etrafınızda görevli olan çalışanlara kaba davranışlar sergiliyor ve emirler yağdırıyorsanız bu karşı taraf üzerinde olumsuz bir etki bırakır.

Her zaman insanlara saygılı ve nazik olmanız gerektiğini unutmayın. Sipariş verirken saygılı ve kibar olun. İnsanlara karşı olan bu nezaketiniz karşı taraf üzerinde olumlu etkiler bırakır.

GELECEK HAKKINDA KONUŞUN

Buluştuğunu kişi ile iyi vakit geçiriyorsanız, ilgilendiğinizi göstermek için ikinci bir tarihe veya yakın zamanda gitmek için sabırsızlanacağınız özel planlardan bahsedin.

Onunla tekrar görüşmek ve vakit geçirmek istediğinizi belli edin . Bu aynı zamanda randevunun gidişatı hakkında nasıl hissettiklerini ölçmek için de iyi bir yoldur.

Siz gelecek günlere plan yaparken konuyu değiştiriyorsa bu sizden hoşlanmadığını gösterir. Ancak planlarınıza katılıyor ve yorumlar yapıyorsa ikinci buluşma için hazırlanın.

Şişli travestileri partnerleri ile her konuyu açık bir şekilde konuşmak istiyor. Bunun sebebi şeffaf ilişki yürütme isteği olarak kabul ediliyor.Eşlerden biri aldattığında evlilikteki güven tamamen kırılır. Bir kez ihanete uğradığınızda güveni tekrar kazanmak çok zordur. Özellikle erkekler aldatıldığında bu durumu asla affedemiyor. Mutlaka evliliğini bitirmek için harekete geçiyorlar.

Çiftler birbiri ile konuşmadığında v sürekli sessiz kaldıklarında yaşanan sorunları çözebilmek mümkün değildir. Bu durum zamanla çiftleri boşanmaya götürür.

İletişim son derece önemlidir ve güçlü bir ilişkinin temelidir. İki kişi artık duygularını birbirlerine iletemezlerse, kendilerini izole ve yalnız hissederler. Bu durum da evlilikte sorunlar yaşanmasına sebep olur. Çiftler iletişim kurmadıkça birbirinden uzaklaşır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın