istanbul travesti aşk kaslarını çalıştırmak için cinsellik istiyor

istanbul travesti aşk kaslarını çalıştırmak için cinsellik istiyor
istanbul travesti aşk kaslarını çalıştırmak için cinsellik istiyor

istanbul travesti aşk kaslarını çalıştırmak için cinsellik istiyor

istanbul travesti aşk kaslarını çalıştırmak için cinsellik istiyor
istanbul travesti aşk kaslarını çalıştırmak için cinsellik istiyor

istanbul travesti aşkın olmazsa olmazının cinsellik olduğunu biliyor. Cinsellik ve aşk uyumu partnerler arasında büyük önem taşıyor . Dr. Öz; Amerika’da aldığı eğitimler ile dünya çapında bilinen ünlü bir Türk doktorudur. Öz’ün yazdığı kitaplar sayesinde birçok konu hakkında bilgi sahibi oluyoruz ve bilinçli hareket ederek, yapmamız ve yapmamamız gereken şeyleri öğrenmiş oluyoruz. Dr. Öz’ün yazdığı ve şimdiye kadar ilgilendiğimiz konular içerisinde farklı bir yere sahip olan bir konu da Aşk kasları istanbul travestileri için nasıl bir öneme sahip.

Aşk Kasları Nedir? istanbul travesti neler biliyor ?

Aşk denildiğinde akla sadece iki kişi arasında yaşanan bir duygu gelse de, vücudumuzda aşk kasları adı verilen bir sistem bulunmaktadır. Direkt aşk kası olarak söylendiğinde aklımıza daha çok partnerimiz ile olan cinsel ilişkimiz gelebilir. Ancak Aşk kasları; İdrar tutmak için ya da durdurmak için kullandığımız kaslarımızdır. Aşk kaslarını güçlendirmeniz halinde daha güçlü cinsel hayatınız olabileceğini unutmayın. Aşk kaslarınızı çalıştırmak için öncelikle sırt üstü bir şekilde uzanmanız ve sonrasında bilinçli bir şekilde derin derin nefes alıp vermeniz gerekiyor. Aynı bir çiçeği, meyveyi ya da parfümü koklar gibi nefes alın ve sonra da yavaşça bırakın. Nefes alıp verirken aşk kaslarınızı sıkıp, bırakmanız gerekmekte. Kalça kaslarınız değil unutmayın! Daha sonra küçük molalar vererek devam edin.

istanbul travestileri aşk kasları ile orgazma ulaşıyor

Kadınların orgazmı daha geç ve zor yaşadıkları bilinmektedir. istanbul travesti orgazm yaşayabilmek için, aşk kaslarını çalıştırarak sevişirken biraz daha aktif olmaları ve hareket etmeleri gerekir. Pelvik taban kaslarının orgazma etkisi tartışılmayacak düzeyde fazladır. Aşk kasları olarak da nitelendirilen pelvik taban kaslarınızı aktif tutarak istediğiniz enerjide bir aşk hayatına sahip olabilirsiniz. Spor yapmanın cinsel istediği arttırdığı ve bu süreyi uzattığı düşünüldüğünde, düzenli egzersizin orgazmı kolaylaştırdığını rahatlıkla dile getirebiliriz. Ayrıca spor cinsel organlara giden kan basıncını da arttırdığı için, cinsel birleşme süresinin uzatılmasında büyük bir öneme sahiptir.

Aşk Kaslarını Çalıştırmanın Faydaları

Aşk kasları özellikle cinsel sorunlara yönelik rahatsızlıkların tedavisinde iyileştirici bir etkiye sahiptir. Sadece aşk kaslarınızı forma sokarak, erken boşalma, iktidarsızlık, orgazm olamama, disparoni ve vajinismus gibi cinsel bozuklukların tedavisinde etkili sonuçlar elde edebilirsiniz.

istanbul travesti doğru beslenerek aşk kaslarını güçlendiriyor

Vücudunuzdaki yorgunluk hissi sizin cinsel birleşme sırasında yoğunlaşmanızı engelleyecektir. Bu durum bir süre sonra sizi yavaşlatacak ve istediğiniz performansa ulaşmanızı engelleyecektir. Lösin, B1 ve B2 vitamini kadınlarda vajina kaslarının esnekliği ile hareketliliğinin oluşumuna yardımcı olmasıyla bilinir. Bol miktarda tüketilen süt, yerfıstığı, bezelye, peynir, et, soya fasulyesi, buğday özü, yumurta, yeşil sebzeler, beyin, karaciğer, istiridye, nohut, pirinç, mantar gibi besinlerden düzenli olarak tükettiğinizde aşk kaslarınızın çok daha güçlü bir şekilde çalıştığına şahit olacaksınız.

Güçlü bir cinsel hayatın, gündelik hayatın her alanında mutluluğu yanında getirdiğini düşünürsek, özellikle kadınların bu alanda zorlandığı mutluluğu elde edebilmeleri için kendilerine yeni bir tedavi şekilleri bulmaları oldukça önemli. İyi bir cinsel hayat beraberinde, mutluluğu da yanında getirir.

Prof. Dr. Halim Hattat kaslarınızı çalıştırmayı şu şekilde öğretiyor: “İdrarınızı tutup bırakarak kasların yerini tayin ettikten sonra mutlaka boş mesane ile rahat bir koltuğa oturun veya uzanın. Aşk kaslarınızı kuvvetle sıkın ve tutun. Buna Kegel egzersizi diyoruz. 3-5 saniye kasları kastıktan sonra gevşetin ve 5 saniye dinlenin. Bir kaç kez bu egzersizi tekrar edin. İlk başladığınız dönemde kaslarınız hızlıca yorulabilir. Yeni başlayanlar için 5 tekrar (kasma-gevşetme ve dinlenme ) iyi bir rakamdır. Çalışmaları her gün uygularsanız, kaslarınızı giderek daha uzun süre kasılı tutabilir ve daha çok tekrar yapabilirsiniz. Bir seferde kaslarınızı yaklaşık 10 saniye kasıp rahatlatabiliyor ve bunu 10 kez tekrarlayabiliyorsanız iyi bir noktaya gelmişsiniz demektir. Bu şekilde günde 3-4 kez 10’ar tekrar ile bu çalışmaya devam edebilirsiniz. Her çalışma yaklaşık 5-10 dakika alacaktır. Uzun vadede kuvvetlendirdiğiniz kasları korumak için çalışma sayısını günde 2’ye indirebilirsiniz.”

istanbul travesti için aşağıda bulunan açıklayıcı video aşk kasları hakkında bilgi veriyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın