İstanbul Travesti İçin Siyah Nokta Maskesi

Siyah noktaları doğal maskelerle temizleyebileceğiniz gibi siyah noktalara karşı düzenli cilt bakımı yaparak tekrar oluşmasına karşı önlem alabilirsiniz. Dışarıdan aldığınız maskelerle istediğiniz sonuca ulaşamamış olabilirsiniz. Ya da kimyasal olmayan doğal ürünlerle cildinizi siyah noktalardan arındırmak istiyor olabilirsiniz. Bu durumda evde hazırlayacağınız soyulabilen maskelerle istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz. Soyulabilen maskeler, diğer maskelere göre daha hızlı bir şekilde sonuca götürmektedir. Bu yüzdende siyah noktalara karşı soyulan maskeler daha çok tercih edilmektedir.

İşte evde yapabileceğiniz soyulabilen siyah nokta maskeleri:

Süt ve jelatin maskesi

Malzemeler

Süt

Jelatin

Hazırlanışı ve uygulanışı

Cam bir kabın içerisine 1 yemek kaşığı süt ve 1 yemek kaşığı jelâtini koyunuz ve iyice karıştırınız. Çözülüp iyice karışana kadar karıştırmaya devam ediniz. Cam kâseyi mikrodalgaya koyunuz ve 5-10 sn ısıtınız. Karışımı mikrodalgadan çıkardıktan sonra mutlaka soğuyana kadar bekleyiniz. Sıcaklığını bileğinizin içinde deneyiniz ve karışımın soğuduğundan emin olunuz. İstanbul travestileri maske soğuduktan sonra bir fırça yardımıyla özellikle siyah noktaların bulunduğu bölgeye sürünüz. Cildinizde maskeyi 10-15 dakika beklettikten sonra nazikçe bastırmadan maskeyi soyunuz. Maskeyi cildinizden çıkardıktan sonra soğuk su ile yıkayarak şok etkisi yaratınız. Bu maskeyi siyah noktaların bulunduğu bölgeye haftada bir kez uygulayabilirsiniz.

Kağıt mendil maskesi

Malzemeler

Yumurta beyazı

Limon suyu

Kağıt mendil

Hazırlanışı ve uygulanışı

Cam bir kâsenin içerisinde 1 yumurta beyazını ve 1 yumurta kaşığı limonu iyice karıştırınız. Hazırladığınız karışımı siyah noktaların bulunduğu bölgenin üzerine fırça ile sürünüz. İnce bir kâğıt mendili maskenin üzerine hafifçe koyunuz. Kâğıt mendili yüzünüze koyduktan sonra hazırladığınız karışımdan bir kat mendilin üzerine seriniz. Hazırladığınız maske cildinizde kuruyup, soyulacak bir hal alana kadar bekleyiniz. Maske yüzünüzde iyice kuruduktan sonra kâğıt mendilden tutarak yavaşça maskeyi soyunuz. Haftada bir kez bu maskeyi uygulayabilirsiniz. Düzenli kullanırsanız eğer maskenin siyah noktaları cildinizden uzaklaştırdığını göreceksiniz.

Süt ve bal maskesi

Malzemeler

Bal

Süt

Maskenin hazırlanışı ve uygulanışı

Bir cam kâseye 1 yemek kaşığı bal ve 1 yemek kaşığı sütü koyup, iyice karıştırınız. Karışımın bulunduğu kâseyi mikrodalgaya koyunuz. Mikrodalgada ısınan karışımın kalın ve yapışkan bir kıvamda olması gerekmektedir. İstanbul travesti karışım soğumadan uygulamalı. Soğuduktan sonra yüzünüze bir fırça yardımıyla uygulayınız.20-30 dakika kadar cildinizde maskeyi bekletiniz ve sonra yavaş yavaş maskeyi soyunuz. Bu maskeyi siyah noktaların cildinizdeki azalma oranına göre haftada bir ya da iki kez uygulayabilirsiniz.

Maskeyi uyguladığınız süre boyunca cilt bakımınıza düzenli olarak devam etmeyi ihmal etmeyiniz.

istanbul travesti

İstanbul Travesti Limon İle Gençleşiyor!

İşte limonun bilinmeyen travesti için güzellik sırları:

Saç rengini açar
Saç renginizi açmak için boyalar veya kozmetik ürünlerini değil doğal yolları tercih edin. Limon suyunu saç bakım spreyinize ekleyin ve saç tutamlarına püskürtün. Güneşe çıktığınızda doğal gölgeleriniz olacak.

Cildi aydınlatır
Soluk bir cildiniz varsa ve koyu lekeler söz konusuysa limonu doğal parlatıcı olarak kullanabilirsiniz. Sabahları yüzünüzü yıkadığınız suya bir kaç damla limon ekleyebilirsiniz.

Dişleri beyazlatır
Pahalı ürünler yerine limonu tercih edebilirsiniz. Limon suyu ve karbonatı karıştırarak diş macunu elde edebilirsiniz.

Yağlı cilde ve siyah noktalara son
Limon cildinizdeki yağı emer. Bir parça pamuğa bir kaç damla limon suyu sıkın ve uyumadan önce tonik gibi cildinizi temizleyin. Siyah noktalar için ise yarım limon suyunu bal ile karıştırıp siyah noktalı bölgeye uygulayın. 5 dakika bekleyip soğuk suyla yıkayın.

Akneye iyi gelir
Sitrik asit cilt problemlerini tedavi etmede çok etkilidir. Yarım limonu direkt olarak akneli bölgeye uygulayın. Gece yatmadan önce uygularsanız ve sabah kalktığınızda durularsanız daha etkili sonuçlar alabilirsiniz. Kısa bir not: Ciddi bir akne sorununuz varsa ve bir tedavi uyguluyorsanız doktorunuza danışmayı unutmayın.

Tırnakları kuvvetlendirir
Sık oje sürüyorsanız aseton ve oje sebebiyle tırnaklarınız güçsüzleşebilir. Bir yemek kaşığı zeytinyağına bir kaç damla limon ekleyin ve karıştırın. Bu karışımı tırnaklarınıza sürün. En etkilisi gece yatmadan önce uygulamak ve eldiven giymek olacaktır. Sabah uyandığınızda elleriniz yumuşacık ve tırnaklarınız güçlenmiş olacak.

Kuru cilde iyi gelir
Saç derinizden dudaklarınıza, dizlerinizden dirseklerinize kadar limonun yarattığı harikalara inanamayacaksınız. Saç derisi için limon suyu, bal, zeytinyağı ve hindistancevizi yağını karıştırıp saç diplerine sürün. 10 dakika bekletip yıkayın. Daha yumuşak bir cilt için ise bir parça limonu yatmadan önce cildin kuru bölgelerine sürün ve sabah kalktığınızda yıkayın.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın