İstanbul travestileri aşık olunca neler hissediyor

İstanbul travestileri aşık olunca neler hissediyor
İstanbul travestileri aşık olunca neler hissediyor

Hiç kimse, aşık olduğu zaman her şeyin değiştiği gerçeğini inkâr edemez. Hayatı boyunca sürekli bir sonraki aşkın peşine düşen istanbul travestileri vardır çünkü bu duyguyu mümkün olduğunca çok yaşamak isterler.

Aşık olduğunuzda, yükselen adrenalin seviyelerinden dolayı bazı davranış değişiklikleri ve farklı duygular yaşamaya başlarsınız.

Ama neden böyle oluyor? Bugünün makalesinde bu konuya değineceğiz. Aşkın, kalpten daha çok beyindeki kimyasal değişikliklerle bağlantılı olduğunu göreceksiniz.

Aşık olduğunuz zaman anksiyete yaşadığınızı ve sevdiğiniz kişiyle beraber olduğunuzda kalbinizin kontrolsüzce attığını fark ettiniz mi? Tüm bunlar adrenalin sayesinde gerçekleşir. Evet, aşırı spor egzersizleri yaparken ya da risk altında olduğunuzu fark ettiğinizde sizi harekete geçiren madde adrenalindir. Şüphesiz, aşık olmak yüksek hızda motosiklet sürmekten daha az risk taşır… vücut bunlara aynı şekilde tepki verir.

Adrenalin düzeyleriniz yükselse de ciddi bir sorun geliştirmeniz muhtemel değil. Sadece davranışlarınızdaki değişikliklere dikkat edin ve o adrenalin hissini yaşamak için bir ilişkiden diğerine atlıyor olabileceğinizi fark edin.

İkincisi, mümkünse kaçınmanız gereken sağlıksız bir eylemdir. Vahşi duyguların, her şey basitleşip ve rahatlayınca kaybolmaya başlaması normaldir.

Stres ile daha iyi başa çıkabileceksiniz

Hayatınız zaten yoğun ve stresli mi? Durum böyleyse, aşık olduğunuzda vücudunuzun kortizol salgıladığını bilmek sizi mutlu mutlu edecektir. Bu kimyasal karşı karşıya kaldığınız strese bir yanıt geliştirir.

En bariz belirti, daha önce aniden öfkelenmenize, kalakalmanıza, ya da ağlamanıza neden olan durumların artık gülümsemeyle son bulmasıdır. Bu, eşinizin sizi kurtarmak için gelmiş bir melek olmasından dolayı değil, vücudunuzun bir nevi anestezi etkisinde olmasından kaynaklanır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın