İstanbul travestileri doğru iletişimle kaliteli seks hedefliyor

İstanbul travestilerine göre Mutlu bir cinsel hayat, çiftlerin mutluluğunda önemli rol oynuyor. Bunu biz değil, uzmanlar söylüyor. Peki mutlu bir cinsel hayat ne demek? Mutlu cinsel hayatın temeli doğru ve güçlü iletişimden geçiyor. Siz cinsel hayatınızda başarılı bir iletişim kurabiliyor musunuz? Gelin sorunun cevabını beraber bulalım.

Cinsel hayattaki güçlü iletişimin sırrı, tarafların kendini hem duygusal hem de bedensel olarak güvende hissetmesi ile doğru orantılı. Cinsel bilgisi, fantezileri, istekleri hakkında yargılanmayacağından emin olan kişi kendini güvende hisseder. Şişli travestileri kendini bu konularda güvende hissedemezse, partnerine karşı da yeterince açık olamaz.

Yatak odanızda iyi bir iletişim kurabilmek için öncelikle partnerinizle günlük hayatınızda da güçlü bir iletişim içinde olmanız gerekiyor. İletişiminizde pozitif bir dil kullanmanız da çok önemli.
Partneriniz ile sadece yatak odasında iletişim kuruyorsanız, rutin hayatınızda iletişiminiz çok da yakın değilse cinsel iletişimde başarılı olma şansınız yok diyebiliriz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın