İstanbul travestileri güvenli seksin önemini biliyor

İstanbul travestileri cinsel ilişki esnasında korunmaktan yana. Koruyucu kılıf olarak tanımlayabileceğimiz prezervatif kondom ismiyle de bilinir. Koruyucu anlamında gelen “preservative” kelimesinden dilimize uyarlanmıştır. Prezervatif erkek cinsel organı olan penise takılarak kullanılan ince kauçuk bir kılıftır.

Prezervatif yeni gibi algılansa da tarihi belgelerde rastladığımız bir korunma yöntemi. İlk prezervatif örneklerine Antik Mısır’da rastlanmaktadır. Prezervatifin atalarının günümüzden 4000 yıl önceki Çin’e kadar ulaştığı söylenebilir.

Çinliler prezervatif olarak yağlanmış ipek kullanırken Antik Yunan ve Romalılar hayvan derisi kılıflar ile doğum kontrolü sağlıyordu. Prezervatifin kullanılma sebebinin temeli hamilelikten korunma idi. Ancak zaman geçtikçe cinsel yolla bulaşan hastalıklara karşı da kullanılmaya başlandı.

Çeşitli markaların çeşitli özellikler gösteren prezevatiflerini marketlerde ve eczanelerde bulabilirsiniz. Prezervatif çeşitleri arasında geciktirici özellikte olandan çok ince olana kadar istenilen özellikte prezervatif bulunabilir. Partnere verilen hazzı artırmak için çeşitli dokularda olan kondomlar da vardır. Partneriniz ve kendi uyumunuza göre size en uygun olanı deneyimleyerek keşfedebilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın