istanbul travestileri için yaşam alanı seçimleri

istanbul travestileri için yaşam alanı seçimleri
istanbul travestileri için yaşam alanı seçimleri

istanbul travestileri için yaşam alanı seçimleri

istanbul travestileri için yaşam alanı seçimleri
istanbul travestileri için yaşam alanı seçimleri

İstanbul travesti genellikle avrupa yakası olmak üzere semt olarak daha kalabalık olan bölgelerde yaşamayı tercih ediyor. Şişli gibi iş temposu yüksek insan kalabalığı yoğun olan semtler onlar için daha ideal geliyor. Birbirinden farklı güzelliklerde travesti bireyler ile tanışmak isteyen kişiler için kafanızı karıştıracak seçenekler hazırlıyor. Günümüz insanlarının sorunları gibi onlarında bir çok problemi var. Bunlarla baş etmek oldukça zor. İçerisinde bulunduğumuz zorlu süreci en az kayıp ile atlatmaya çalışıyorlar. Şehrin koşuşturması içinde sorunsuz bir hayat yaşamayı tercih ediyorlar. Travesti kavramının aksine tamamen feminen görüntüleri ile şehir hayatının en önemli kadınlarından olmayı başarıyorlar.

Toplum anlayışına uyum sağlamaya çalışan istanbul travestileri bir çok erkeğin fantazi dünyasını süslüyor. Kusursuz kadınsı görünümleri ile cinsel hayatınızın en renkli haline gelmesini sağlıyorlar. Bir erkeğin kolaylıkla yok demeyeceği travestileri bir kadından ayırmak neredeyse imkansız bir hal alıyor. Gelişen estetik teknoloji sayesinde görünümlerini feminen hale getirmeyi fazlasıyla başarıyorlar. Hatta bir kadından ayırt edilemeycekelerini ve artı olarak bir çok kadından güzel görünmektedirler. Sokakta , alışveriş merkezinde yada bir eğlence mekanında karşısınıza çıkabilirler. Onları keşfetmek için başka bir şansınız yok ise bir çok web sitesinde gerçek fotoğrafları ile paylaşım yapmaktadırlar. Sosyal medyanın yaygınlaşması ile birlikte onlarda yerlerini aldılar. Kendilerine ait video , fotoğraf paylaşımı yapıyorlar.

Cinsellik anlayışınızın ne yönelimde olduğuna karar verdiyseniz size uygun bir travesti bulmak artık daha kolay. Sarışın , kumral yada esmer sınırlarınızı kendinizin belirleyeceği düşüncesinin bile sizi etkileyeceği bir birliktelik arıyorsanız doğru yerdesiniz. Site içerisinde gezinmek tamamen sizin seçiminiz olmaklar birlikte yasal olarak reşit olmayan bireylerin görüntülemesi uygun değildir. Bunu dikkate alan ve arayışı bir travesti olan her birey sorunsuzca keşfedebilir. Bir erkeğin ne istediğini tam olarak anlayabilen bu kişiler sizinde gizli dünyanızın kapılarını aralayacak. İster aktif isterseniz pasif yada her ikisi sizin belirleyeceğiniz yönelimde olan travestiler sizi bekliyor.

Bakırköy travesti
Bakırköy travesti

Bakırköy şüphesiz İstanbul – Avrupa yakasında bulunan en güzel ilçelerden birisi olarak adlandırılıyor. Görülmesi gereken bir çok yeri olmasının yanı sıra bir çok travesti burada ikamet ediyor. Bakırköy travestileri burayı tercih ederken en çok merkezi bir konum ve ulaşımın kolay olmasını göz önünde bulundurmuştur. İnsan kalabalığının fazla olduğu semtlerin en zor yanı ulaşım olarak düşünülür. İşte bu yüzden de tercih sebebi oluyor.

İstanbul Avrupa ve Anadolu yakası olmak üzere iki yakadan oluşan bir metropol şehirdir. Yaşanan göç olaylarının yanı sıra cazibesi ile yurtiçi ve yurtdışı ziyaret anlamında büyük önem taşımaktadır. Ülkemizde bir çok şehirden bir çok travesti bu yüzden burada yaşamayı tercih etmektedir. Genellikle Avrupa yakası olmak üzere çeşitli semtlerde yaşıyorlar. Bazı durumlarda öncelik ulaşım olsada bir bütçe durumu da söz konusudur. İçerisinde bulunduğumuz ekonomik kriz sebebi ve kira artışı bu tercihi olumsuz yönde etkilemiştir. Hali ile de tercih sıralaması buna göre şekil almaktadır.

şişli travesti
şişli travesti

Şişli ilçesini bilmeyen kimse yoktur. Avrupa yakasının büyük yerleşim yerlerinden birisidir. Dünyada ilgi gören Ihlamur kasrı burada yer almaktadır. Her ülkeden bir çok turistin ilgisini çekmektedır. Alışveriş ve eğlence merkezleri standartlar gereği burada oldukça gösterişlidir. Kaliteli bir yaşam süren şişli travestileri burada yaşamayı tercih ediyor. Kendi alanında iddialı olduğunu düşünen insanların cazibe merkezi haline gelmiştir. Eğer sizde burada yaşamayı düşünüyorsanız şehrin büyük kalabalığı içerisinde olmayı seviyor olmalısınız. Size çekici gelen yanlarından başka bir çok sebep yaratmak zorundasınız. Aksi takdirde en çok trafik yoğunluğunun hakim olduğu bir bölgede yer almaktadır

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın