João Falcão travesti operası

Eğer müzikal Gonzagão yaptıktan sonra, “Ben şirket tarafından çağrıldı. Broken Hearts (RJ) Barca büyük başarı bu amiral gemisi takımını yönlendirmek için. Ben bu müzikal meydan kabul Chico Buarque de Hollanda üzerinde büyük etkisi olduğu gibi benim sanatsal hayat. Benim endişe sonra benzersiz bir gösteriyi yaratmak ve çağdaş bağlı idi. ”
Ifadesi ülkeyi gezdikten olan John Hawk, Trickster Müzik Opera ile ilgili olarak büyük bir ulusal tanıma müdürü olduğunu. Gösteri 17 saat (ekstra oturum) ve 21 pm ve Pazar 18 ila 20 saat, Castro Tiyatrosunda sunum Cuma, 21 saat 16 am, Cumartesi 17 için Salvador ulaşır.
John oyun “günümüze ile ne çok şey vardır, çok, çağımızın para gücünü konuşuyor.” Diyor Müzik orijinal 1978 yılında kuruldu ve Luis Antonio Martinez Corrêa yönettiği büyük zaman kariyer Chico Buarque de hollanda tarafından yazılmıştır.
Erkekler ve kadınlar
Dilenci Opera (1728), John Gay ve Üç Kuruşluk Opera (1928), Bertolt Brecht ve Kurt Weill esinlenerek, müzikal Therese ile gizlice evlendi kaçakçı Max, hikayesini anlatır Duran’ın kızı, genelevler ve Lapa 40’lı kabare güçlü sahibi.
Teslimat yönetmen “Bu versiyonda, döküm, tek bir oyuncu ile, Larissa Işık. Erkekler oyunun kadın karakter, ağırlıklı olarak erkek. Sen Larissa Luz John Alegre, arsa anlatıcı ve yorumcu bir tür yaşıyor.”
Yönetmen ayrıca bu erkek tasarım seçmek ana sebebi “CIA büyük sanatsal potansiyeli erkekler tarafından çoğunlukla kuruldu çünkü oldu.” Diye işaret
Şarkılar
Yeni montaj orijinal gösterisi ve ayrıca Düzenbaz albüm, Chico şarkıları getiriyor. Senaryoda, birçok klasik Folhetim, Therese, örneğin My Love, Geni ve Zeppelin ve Piece of Me vardır. Beto Lemos müzikal yönü ve proje düzenlemeleri oluşturulmasını imzalar.
Şarkıcı ve oyuncu travesti Bahia Larissa Işık bu João Falcão ikinci ortaklık ve yönetmen hiçbir övgü yedek diyor ki: “John, sevgi dolu, bir yönetmen, çok özel nazik döküm ile ilgili bir incelik vardır ve aktör ağırlamaktan bilir” dışarı dökülür.
Onun rolü hakkında, diyor. “Ben bir anlatıcının, diski bir tür (yaramaz şakacı bir tür) My meydan orta mistik karakteri bu yeri bulmak oldu gibiyim,” şarkıcı ekler.
“Ben Chico Buarque tarafından şarkılar söyleyerek, gösteride kendimi hayal etmemiştim. Bu yeni bir keşif oldu,” Larissa diyor. Projeler? “Ben, Sen kadın kişilikleri hakkında konuşacaklar Elza Soares ve aktivistlerin katılımı olacak. Ikinci bir CD, tüm telif hakkı başlatmak niyetinde” Rio de Janeiro, üç yıl önce tercümana ortaya koymaktadır.
Vurgu
Gösterisi Bruce Araujo, Eduardo Landim, Rafael Cavalcanti ve Thomas Aquinas olarak duruşmaya kabul aktörlerin yanı sıra Adren Alves, Alfredo Del formans, Eduardo Rios, Fabio Enriquez, Larissa Işık, Renato ve Luciano Ricca Barros tarafından entegre döküm, getiriyor.
Eleştiriler aldı gösterisi, noktaların biri, Geni ve Zeppelin Eduardo Landim sunumudur. Modesto, aktör “Bu Emiliano Queiroz aktör tarafından yorumlandı Geni, yapacak çok şey var” diyor. Bu bile (Chico Buarque izleyici mevcut oldu) göstermek verdi ve evine aktör davet etti.
Landim Ben sahnede söylenen asla çünkü John Hawk ısrarı sayesinde, travesti Geni kabul etti diyor. Bu giysi vb, yüksek topuklu, söz değil, büyük bir sorundur “diye gülerek söyledi. Ben João Falcão onun keskin eye view genellikle tercümanlar henüz yok onlar var biliyorum yeteneklerini sağlar diyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın