Kadıköy Travestileri

Herkesin seks konusunda partneri kim olursa olsun bu özelliği unutmaması gerekiyor. Partnerinin mutluluğunu gözetmeyenler fazla geçmeden eski verimi alamadıklarını göreceklerdir. Eğer kısa süreli bir partner olsa dahi karşı tarafın zevkini düşünmemek seksten alınacak büyük zevklere engel olacak istek ve arzuyu düşürecektir. İstek ve arzuyu en fazla olumsuz etkileyen şey kesinlikle tatmin ederken tatmin olmayı unutmaktır.

Seks ile karşılıklı mutlu olabilmek için bazı şeyleri es geçmemek ve tatmin olurken tatmin olabileceğini unutmamak gerekir. Alacağınız zevkler yüzünden partnerinizi kızdırarak ilerde kendi tatmininizi de kısıtlamak zorunda kalabileceğinizi unutmayın. Çünkü siz kendiniz tatmin olmaya devam edip partnerinizi önemsemezseniz ileride partneriniz sizin alacağınız performansı sergilemez ve ondan sıkılmaya başlayabilirsiniz. Aynı şekilde partnerinizde onun zevkini düşünmediğiniz için istediğiniz ve sevdiğiniz fantezileri gerçekleştirmeyecek ve sizden sıkılmaya başlayacaktır. Bu tür bir ilişkide yeni partner arayışları ortaya çıkabilir ve partnerinizden kopabilirsiniz. Karşılıklı tatmini iyi bilen travestiler hizmetlerini sunarken birlikte orgasm olmayı ve partnerlerini tatmin ederken tatmin olmayı seçiyorlar. Bir travesti partnerini memnun edemiyorsa suçu kendinde arar ve karşılıklı tatmin olacakları yolları arar. Bu sayede ilişkinin kopmasına ve sıkıcılığa engel olur.

En güzel örneklerden olan istanbul travesti bayanlar tatmin olurken tatmin olabilme kuralına oldukça özen gösterip memnuniyeti arttırıyorlar. Onlar için her iki tarafında tatmin olması önemli. İste bu yüzden memnun kalmayan ve ilişkiden pişmanlık yaşayan sayısı oldukça düşüyor. Diğer taraftan verilebilecek güzel bir örnek ise kadıköy travesti bayanlardır. Onlarda yine aynı şekilde girdikleri ilişkide kendi ve karşı tarafın memnuniyetini gözetip ilişkiden mutlu ayrılabiliyorlar. Tercih edildikleri için bunun hakkını vermek zorunda hissediyorlar ve aynı zamanda kendileride tatmin duygusunu doyasıya yaşadıkları için istedikleri gibi bir seks yaşayabiliyorlar.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın