Kuru Fırçalama İle Travesti Partnerler İç-Dış Temizlenebilir

Vücudunuzdaki toksinlerin üçte birini en büyük organınız olan cildiniz aracılığıyla atıyorsunuz. Kuru fırçalama yapmaksa gözeneklerinizi açmaya ve deride hapsolan toksinleri daha rahat atmanıza yardımcı oluyor.Günde sadece 5 dakikanızı ayırarak bedeninizi içten dışa temizleyebileceğinizi biliyor muydunuz?

Kuru fırçalamanın faydaları

Kuru fırçalamanın son derece basit bir teknik olmasına rağmen sayısız faydası olduğunu söyleyebiliriz. Kuru fırçalama yaptığınız takdirde vücudunuzda gerçekleşecek değişimlerden bazılarını şu şekilde sıraladık:

– Ölü deriyi atmanıza yardımcı olur. Üstelik bu konuda vücut peeling’inden çok daha etkilidir.
Lenf sisteminizi uyararak vücudunuzdaki toksinleri atmanızı sağlar. Fırça ne kadar sertse bu konuda o kadar faydalı olacaktır.

– Selüliti azaltır. İstanbul travestileri selülit oluşumu aslında yağ hücrelerinizde birikip atılamayan toksik maddelerden kaynaklanıyor. Kuru fırçalama ise bu maddelerin çözülüp atılmasına yardımcı oluyor.

– Gözenekleri açar. Cildi, içinde hapsolan yağ ve kirden arındırır. Bu şekilde derinizin nefes alması kolaylaşır.

– Kan akışını hızlandırır. Bu ise enerjinizin artmasını sağlar.

Kuru fırçalama lenf sisteminizi uyararak vücudunuzdaki toksinleri atmanızı sağlar.
Yukarıda değindiğimiz etkilerinden olabildiğince fazla yararlanabilmek için kuru fırçalamayı düzenli hale getirmeniz gerekiyor. Ayrıca her gün uygulandığında en iyi sonucu veren kuru fırçalama tekniğiyle ilgili bazı püf noktalar mevcut:

Kuru fırçalama yaparken dikkat edilmesi gerekenler

Öncelikle sentetik olmayan doğal kıllara sahip bir fırça almanız gerekiyor. Aldığınız fırçanın uzun saplı olması da önemli, çünkü bu şekilde vücudunuzun her noktasına erişebilirsiniz. Kıyafetlerinizi çıkarın ve ayaklarınızdan başlayıp yukarı doğru ilerleyerek tüm vücudunuzu fırçalayın. Her bölgeyi birkaç kere fırçaladığınızdan emin olun. Göğüsler gibi vücudunuzun hassas bölgelerine geldiğinizde daha yumuşak şekilde fırçalamaya özen gösterin. Fırçalama alışkanlığınız geliştikçe teniniz fırçaya karşı daha az hassas olacaktır.

İstanbul travesti için kuru fırçalama genellikle duştan önce yapmanız öneriliyor. Sonrasında aldığınız duşun ardından nemlendirici yağlar kullanmanızsa cildinizin kurumaması ve beslenmesi açısından hayli önemli. Ayrıca fırçalama esnasında çok sert olmamaya da özen göstermelisiniz. İşlemden sonra teninizin pembeleşmesi normal, ancak kızarıp acıması daha fırçalamayı daha yumuşak şekilde yapmanız gerektiğinin bir işareti olabilir.

travesti

Travesti İçin Elektriklenen Saçı Önleme Kılavuzu

Yağmurlu havalar, ne yazık ki zaman zaman elektriklenen saçlar anlamına gelebiliyor. Peki bu durumdan kurtulmak, yağmurda saçların elektriklenmesini önlemek için ne yapmalı? İşte birkaç ipucu:

Saçlarınız ıslandığında bir an önce kurutun

Yağmurda ıslanan saçlarınızı ne kadar çabuk kurutursanız, elektriklenme de o kadar az olacaktır. Ne var ki saç kurutma veya fön makinesi bulmak, her zaman kolay olmayabilir. Böyle durumlar için küçük bir tüyo verelim: Lavabolarda bulunan el kurutuculardan da aynı şekilde faydalanabilirsiniz.

İpek nevresim kullanın

Saçlarınızı geceden yıkamış ve kurutmuşsanız, bir sonraki güne hazırlık için ipek yastık kılıfında uyumayı tercih edebilirsiniz. İpek, saçlarınızın düz kalmasını sağlayacaktır. Böylece yağmura halihazırda elektriklenmiş saçlarla yakalanmayacaksınız.

Elektriklenme önleyici spreyler kullanın

Artık her yerde bulabileceğiniz bu spreyler, saç yüzeyinde en az yatıştırıcı serumlar kadar etkili olabiliyor. Evden çıkarken çantanıza atacağınız bu türden bir sprey, o gün kurtarıcınız olabilir.

Saçınızı yağmurdan sonra taramayın

Yağmurda ıslanan saçlarınızın aldığı özgün kıvrımları fırça ya da tarakla bozmayın. Eğer saçlarınız o şekilde kurumuşsa ve görüntüsünden rahatsız oluyorsanız, dalgaları parmaklarınızla açmayı deneyin.

Tadını çıkarın

Bazen yukarıda bahsettiklerimizi tam anlamıyla uygulamak için yeterli vaktiniz veya imkanınız olmayabilir. Ya da uyguladığınız halde bir şeyler ters gitmiş ve sonuç vermemiş de olabilir. Bu gibi durumlar için travesti partnere verebileceğimiz en iyi öneri ise, yağmurun saçlarınızda oluşturduğu ıslak ve doğal görüntüyü sevin ve yağmurun tadını çıkarın.

Bakıma duşta başlayın

Hava tahminleri o günün yağmurlu olacağını söylemişse, duştaki saç rutininize mutlaka bir de elektriklenme önleyici bakım kremi ekleyin.

İyice kurutun

Saçınızı kuruturken hiç nemli bölge kalmamasına özen gösterin. Saç tellerinin elektriklenmesinin nedeni nemden dolayı hacimlerinin artmasıdır. Nemli havada saç şeklinizi korumaya çalışırken öncelikle iyice kuruduğundan emin olmalısınız.

Saç tellerinin elektriklenmesinin nedeni nemden dolayı hacimlerinin artmasıdır.

Ellerinizi saçınızdan uzak tutun

Elinizdeki sıcaklık ve ter saçlarınızdaki nemin artmasına neden olur. Bu yüzden özellikle yağmurlu havalarda, ama bunun dışında genel olarak da, saçlarınızla çok oynamamaya dikkat etmelisiniz.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın