Naturel Cinsel Hayat

Partnere karşı doğal olmak en rahatlatıcı ve çekici özelliktir. Doğal olabilmek için öncelikle partnerle karşılıklı uyumu yakalamak gerekir. Sıkıcı ve yapmacık davranışlardan kesinlikle uzak durulması gerekir ki başa belayı en çok bu davranışlar getirir. Başka bir yöntem ise partner ile arayı sıcak tutmaktır. Ilımlı davranışlar doğal olabilmek için olmazsa olmazlardandır. Eğer partner ileyakın ilişki kurulur ve istedikleri anlaşılırsa rahat davranışlar da beraberinde gelir. Seks için gerekli olan bu rahatlık ayrıca daha verimli bir ilişki için önemlidir. Doğal kalabilmek partneri etkileyici en önemli özellik ise kesinlikle uyulması gereken altın kural olarak hatırlanmalıdır. Kısa süreli ücretli partnerlerin bile doğal olmak istemesi hep bu sebeptendir. Partneri travesti olan ve büyük zevkler yaşamak isteyenler rahat ortamı yakalamalıdırlar. Çünkü travestiler en çok ortamdan etkilenir ve verimleri bu ortam sayesinde düşer ya da yükseliş gösterir.

İlişki içerisindeki doğallık içten gelmeli ve partnere hissetirilmelidir. Aksi halde doğal olmanın pek bir anlamı olmadığı gibi yapmacıklık olarak algılanabilir. Bu yapmacıklığı bazı ücretli partnerlerin yaptığı için tercih edilmediği biliniyor. Daha fazla zevk vereceğini düşünürken doğallıktan çıkan ve yapmacıklığa bürünen bu adaylar zevk vermekten çok ilişkiden soğumaya sebep olurlar. Eşcinsel ilişkilerde gözde partnerler olarak bilinen istanbul travesti bayanlar ilişkilerinde bu yapmacıklığa yer vermezler ve en doğal halleri ile birlikte olmak isterler. Çünkü kendilerinin keyif alabilmeleri de buna bağlıdır ve tersi düşünülemez.

Doğal olabilen ve partnerlerini zevk ile mest edebilen yapmacıklıktan uzak partnerler arasında şişli travesti bayanlar da vardır. Özellikleri değişik tarzlara hitap ettiği için partnerleri ile daha iyi zevklere ulaşabilmek için doğal olmaları gerektiklerinin farkında olan bu partnerlerin verdiği zevkler başka partnerler ile kıyaslanamaz. Zaten bu sebeple daha fazla aranıyor ve farklı kişiler tarafından arzu ediliyorlar. Bir çok ünlü ve varlıklı iş adamları bile travesti tercih ediyor ve doğal olanlarını listelerine ekliyorlar. Çoğu travesti ilişkisi için doğal kalarak hizmetlerine devam ediyor. İstedikleri zevkin anahtarı bu doğallıkta saklı olduğu için girilen her ilişkide kişinin istediği tarzı yakalamak gerekiyor. Bunu başarıyla yerine getirenler istanbul da bulunmakta.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın