Padre Fabio de Melo travesti ile olan fotoğrafını anlatıyor

Ya da yılın başında onların yorum ve tanıklık tanınan Peder Fabio de Melo, haftanın konuları arasında bir kez daha.

Bir samba okul şarkıcı Alcione yıldönümü davet rahip olayı sırasında birkaç sürprizimiz vardı. Yıl dönümünde bir travesti ile karşı karşıya, bazı medya ifadede, Peder Fabio de Melo kendi deneyimlerini anlattı.

Rahip o travesti Luana Muniz izledim fark edince o doğum günü partisinde olduğunu söyledi. Bazı misafirler bir resim sormak Fabio gittiğinde, Luana da kalktı ve rahip gitti.

Fabio de Melo, hikaye anlatarak, o mahçup olduğunu itiraf etti. “Benim önyargı, kendimi açığa korkusu, tüm ön plana geliyor. Içimizdeki korkunç ne şey … Sanki daha iyiydi. Bu demek değil, bir Sana ne söylüyorum utanç verici, “dedi rahip.

İfadesine göz atın:

Orada bir travesti oldu. Sana bir şey itiraf edebilir miyim? Ben o bana bakıyordu görünce, “Ben tek horinha vardı ya da öylesine, orada da bazı arkadaşlar buldum, ama ne benim dikkatimi millet yakalandı ? “Bu adam benimle bir resim çekmek için sorarsanız Tanrım, nasıl tepki gidiyorum: Ben alenen benim ikiyüzlülüğü itiraf edecek aklıma biliyor musun? Sonra geldim. Uzun elbise, her şeyi. Ve bana dedi ki: “Sen sık sık günahkarlar ile fotoğraf çekmek mi?”. Ve ben bunu bir ironi vardı gerçekleştirdi. “Elbette!”. Ve ben ona sarıldı ve resmi aldı. Ayrılmadan önce, şöyle dedi: “Ben size izin inanmıyorum”. Ve gözleri heyecan vardı.
Bıraktığı gibi, Maria Helena, Alycone kız kardeşi, beni yanına oturdu ve dedi ki, “Baba Fabio, sen kim olduğunu biliyor musun?”. Ben “hayır” dedi. Ve o hikayeyi anlattı. O Lapa bölgesinde yaşıyor ve orada görüyoruz o kişi, Baba, besleyen ve bölgenin ‘bütün yoksul toplar Lapa alanında orada bir grup oluşturdu, Peder Fabio heyecanlandırdı söyledi.

‘Zaten uluslararası kabul edilmiştir sosyal çalışmaları bulunmaktadır. O kimseyi tiksinti değil, eve götürür yıkar. , Banyoları beslemeleri, ve o kişi hayata döner için her şeyi yapar. Bana hikayesini anlattı zaman millet, içimde bir şeyler birleştirmeye başladı. Ben o yol hayatın esası girmeyiz. Tanrı, bunu yapalım yapalım. Ben Sonsuzluğun tasfiye değilim. Şimdi, o insanların yüzüne bir tokat olduğunu, öyle. Gördüğünüz ve bu doğal olarak bizden çok farklı olduğu için rahatsızlık neden biri, onun bir sonraki beslemeleri zaman onurunun birçok kron o kişinin hayatında yerini bilmiyorum. Ben bir rahip değilim, ve ben her zaman ihtiyacı olanlara toplamak için mahkemeye gitmek için istekli değil. Bir Hristiyan ve her zaman evinizin ve beslemek için içinde yer hasta olanlar için bakım istemiyorlar. ‘

Fabio de Melo bir sahte olarak Luana ile resim çekerken yılında ilk utanç ayarlayın ve travesti olarak bu tutum, başkalarına yardım, bir olduğunu söyledi “halkın karşısında tokat.”

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın