Programa katılmayan travesti

Sao Bernardo bu ayın 12’sinde vurularak travesti ailesi Leticia Santos Inácio, 21, Campo (SP), suçun sorumlularının cezalandırılmasını ücretleri yok. Genç adamın gövdesi Cuiabá dan 692 km uzaklıkta, Çarşamba (21), Matupá, memleketi gizli ediliyor.
São Bernardo Sivil Polis Campo kız iddiaya göre cinsel programa bir yaklaşım sırasında öldürüldüğü bildirildi yok. Cenaze ve defin kentin Belediye Mezarlığı’nda Çarşamba günü gerçekleşmesi gerekir.

Transfer vücut annesi eşlik etti. Leticya şehir San Bernardo öldürüldü.
Kentin sivil Polise göre, travesti bir program talebinde ona yaklaştı olan bir motosikletçi tarafından alnından vuruldu. Polis hala suç motivasyonu bilmiyorum.

Travesti Leticya iki ay boyunca São Paulo’da yaşamış ve büyükannesi göre, bir iş teklifi sonrası São Paulo şehrine gitti. “Torunum, bir süre önce bir kişinin bir makyaj sanatçısı olarak bir güzellik salonunda çalışmak için bir öneri aldı. Ben de onu [Matupá içinde] kalmak istedi, ama o işsiz olduğunu ve gitmek istedi, “Vilma Maria da Silva büyükanne diyor.
Bu dönemde Leticya ile çok temas olmadan, göreli sadece onun torunu ölüm haberiyle sonra program olduğunu öğrendim ortaya koymaktadır. “Ben Torunum bilen bir kişiye konuştuk ve o gerçekten o kentte programı yaptığını bana gösteren sona erdi. Şüphesiz o aldatıldığını, yalan onu [çalışması için öneri üzerinde], “diyor.

Kızın büyükannesi o haber çok kötü hissettim ve ne kabul ettiğini söyledi. “Bu gittiler benim bir parçam var. O, benimle kız getirildi. Biz ne bilmiyorum. Sadece biz onurlu bir cenaze istiyorum o çok sevgi çünkü bize yakın getirmek “diye yakınıyor.

Suç soruşturma, o yazarların cezayı bekliyor diyor. “Şu anda, ben sadece katılan insanların tespit edilip tutuklandı umuyoruz. Ve işin bu sahte sözler biten. O çok güzeldi çünkü ona bunu, “diyor.

Leticya vücut transferini gerçekleştirmek için, aile yüzünden durumun aciliyeti tamamlanmış olmamak sona erdi şehir, bir kampanya yürütmek için geldi. Kurbanın ailesi kızın annesi kurbanın cesedini serbest olsun São Paulo’ya gitti ile almak için kredi yaptı.
Leticya iki kız ve iki erkek kardeşi vardı ve bunların en büyüğüydü. O Matupá büyükannesiyle yaşadı. Büyükanne göre, kız daha iyi bir hayat sürdürmeye São Paulo’ya gitti. “Biz her zaman kötü. O bunun için gitmeye karar verdi, ama biz Aç gitmek değildir söyledim. O işe yaramadı eğer, geri gelmek olduğunu söylemek için gitti. Ben ileride bütün bir hayatı vardı. Bu herkes için önemli değildi. Ben kişi o ne yaptığını ödemek istiyorum, “diye heyecanla dedi.

Göre Gurian Teresa Alves de Mesquita, St Bernard Polis 1 Precinct, soruşturma erken bir aşamada hala ve suç durumlar ve güdüleri hala temizlenir ediliyor delege. “Biz [polis] mağdurun bazı yakın arkadaşları duydum, ama biz çok az bilgiye sahip. Bildiğimiz o muhtemelen cinsel program arıyorsanız, bir adam ve bir bisikletle yaklaştı ve o buna karşı bir çekim yapmak kadar sona erdi bir aslında sonra, “temsilci dedi olmasıdır.

Teresa Alves göre, çekim hastanede öldü gencin alnına vurdu. Hiçbir şey Leticya bu bir soygun olmadığını inanmak polis lider, alındı. “Biz soruşturmanın herhangi çizgi kapatmayın. Bildiğimiz tek şey, bunun hiçbir kişisel nesne alınmış olmasıdır. Biz site güvenlik kameraları yakın resimleri kontrol ve daha fazla tanıkları dinlemek için çalışın rağmen, “diyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın