Sınır Tanımayan Travestiler

Tercihlerini istediği gibi yapanlar partnerleri ile mutlu oluyorlar ise istediği gibi yapayanlara büyük bir haksızlık yapıldığı açık ve nettir. Gördüğü ilgi ve gösterdiği ilgi ile bir kişi kendini nasıl hissediyorsa cinsel ilişkisini o tarzda geçirmelidir. Bu ilişkileri gerçekleştirmek için istanbul travesti bayanlar ile engel tanımaksızın birlikte olanlar ihtiyaçlarını giderebildikleri için şanslıdırlar diyebiliriz. Zira küçük bölgelerde bu ilişkileri yaşamak isteyen ancak fırsat bulamayan yüzlerce hatta binlerce kişi bulunuyor. Çareyi beylikdüzü travesti bayanlar ile çözenler de yine şanslılar arasında yer almaktalar. Çünkü beşiktaş travestileri ile birlikte olmak için gelen bir sürü kişi uzun yollar geçmek zorunda kalbiliyorlar. Kendi ilişkisinden memnun olanlar için bir sıkıntı değilmiş gibi gözükse de yarın aynı duruma düşebileceğinin herkes farkında olmalı.

Üçüncü şahısların ya da başka kişilerin cinsel yargılama yapması günümüzde kabul edilebilir bir şey değildir. Herkes kendi ilişkisine odaklanmalı ve başkasının tarzı ile ilgilenmemelidir. Herkes kimse bana karışmasın tarzında davranıyor ama başka ilişkileri yargılamaktan da geri kalmıyor. İsteyenin istediğini memnuniyetle seçme özgürlüğünü ancak bu şekilde yani kimsenin seçimini yargılamazsak yakalayabiliriz. İstediği kadar yargılansız isteyenler zaten engel tanımadan bu ilişkileri gerçekleştirmekteler.

Cinsiyetleri her ne olursa olsun bireyler özgür iredeleri ile partner seçimlerini yapabilmelidirler. Çünkü bu engellenirse psikolojik sorunlar yaşayan kişilerin sorunlarını çözmede kimse yararlı olamaz. Kendi hisleri doğrultusunda bir partner seçemeyen bir birey çok büyük sorunlar ile içiçe yaşamak zorunda kalabilir ve bu durumda olmayı kimse istemez. Eğer bu durumu kimse istemiyorsa kimsenin yaşamasına da göz yummamalıdır. İstediği ilişki travesti bayanlar ise onlar ile engel tanımadan birlikte olacakları bilinmek zorundadır. Eğer travestiler ile ilişkisinden dolayı zor durumda bırakılan bir kişiden pozitif olmasını bekler isek yanılmış oluruz.Kesinlikle vereceği tepkiler hep negatif olacak ve hayatındaki olumsuzlukarı herkese yansıtacaktır. Bu sebeple öyle kişiler ile daha ılımlı olmalı anlayış göstermeliyiz. Zaten ne kadar önün tıkanmaya çalışılsın bu kişiler gereksinimlerini engel tanımadan gerçekleştirmeye devam edecektir. O yüzden kötü gözle bakmaya ve tepki vermeye gerek yoktur.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın