Şişli Travesti

Pek çok şişli travesti bayan ile ilişkiye girenlerin de tarz değişikliğine geçen kişiler olduğu biliniyor. Yine bu kişilerin çoğunluğunun olumlu ilişki yaşadığını söylemek mümkün. Çünkü her zaman hayalinde kurdukları cinsel ilşkiye en sonunda adım atıyorlar ve muhteşem hisleri yaşayabiliyorlar. İsteyenin tarzına göre yaşaması ve istediği gibi tarz değiştirebilmesi olumlu karşılanmalıdır. Kimseyi mutsuz olacağı bir yaşama sürüklemek doğru bir davranış olmayacaktır.

Seks tercihini yapanlar duygularına hissettiklerine bakmalıdırlar. Eğer gerçekten kendisini hemcinsine yakın hissediyorlar ise karşı cinsle yapacakları seks ne kendilerine ne de karşı tarafa zevk verecektir. İstediğ şeyi yaşayamayan kişi karşı tarafa yaşamak istediklerini yaşatamayacak ve bu seks gerçekleşmeyecek, ya bir tarafın ya da her iki tarafın da mutsuzluğu ile sonuçlanacaktır. Bir hemcins ilişkisi olarak travestiler kendilerini tercih edenler ile gerçekten mutlu bir ilişki yaşayabilirler. Ancak bir travesti ile ilişki yaşamak istemeyen ve karşı cinse ilgi duyan birisni zorla bu ilişkiye sokmakta tam tersi sonuçlar verecektir. Zaten bir kimse istemediği bir ilişkiden zevk alamayacağını bilir ve bu ilişkiyi sorla yapıyor olsa bile isteksiz olacaktır.

Tarz değişikliğine geçen ve istanbul travesti bayanları tercih edenlerin arasında bu gibi mutlu olanlar ve mutsuz olanlar bulunuyor. Ancak hangi taraf çoğunlukta diye bakıldığı zaman memnun olanların çoğunlukta olduğu söylenebilir. Bariz açık farkla bu ilişkiden memnun kalanlar öndedir. Çünkü baskılardan sıkılanların ve aslında hemcinsine ilgi duyanların ilk tercihi oluyorlar ve onların istediği her şeye cevap verebiliyorlar. Özellikle sürekli karşı cins ile ilişki yaşamaya çalışan ve toplum gibi hareket etmeye çalışanların ilişkileri hüsranla sonuçlandığı için travestiler ile ilişkiye giriyor ve memnun ayrılıyorlar. Çünkü en baştan beri hissettiklerini yaşayabilme imkanına sahip olup gerçek benliklerini yakalayabiliyorlar.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın