Spermin İstanbul Travesti Cildine Faydası

Bir kız arkadaşım bana spermin cilde çok iyi geldiğini söylemişti. Geçenlerde bu bilgiyi google’ladım ve karşıma çıkan tonlarca makaleden anladım ki, sperm gündüz kreminin yerini tutuyor.

Yunan mitolojisinde aşk ve güzellik tanrıçası olan Afrodit, bir efsaneye göre kral olan babası Uranüs’ün spermlerinden ve denizin köpüklü dalgalarından, yani iki ayrı spermden dünyaya gelmiş.

Yani “sperm, cildin kolojenini arttırarak cilde parlaklık kazandırıyor. Böylelikle kişinin daha genç görünmesini sağlıyor. Ayrıca içinde C, B12, enzimler, hatta cinsel problemleri düzeltmeye yardımcı olacak amino asitler ve kasları güçlendirmeye yarayan kreatin maddesi bulunuyor. Bunlara ek olarak TGE Beta adı verilen, travestilerin sindirim sistemlerini düzenlemeye yardımcı ve aynı zamanda kanserden koruyan bir madde daha içeriyor.”

Araştırmanın sonucu herhangi bir tartışmaya açık değil: ne yan etkilerinden, ne de başka faydalarından bahsediliyor.

Fransa’nın popüler travesti forumlarından aufeminin.com’daki forumlarda, travestilerden biri şöyle bir yorumda bulunuyor: “Eşimin spermini gündüz kremi olarak kullanıyorum ve bu cildime yumuşaklık kazandırırken, aynı zamanda cildimin aydınlanmasına yardımcı oluyor.”

Gerçekten merak ediyorum… Araştırmanın bahsetmediği o yan etkiler arasında acaba kendine yabancılaşma yer almaz mıydı?

Spermin koşulsuz güzellik sırrı olduğuna inanmayanlar için, işte 2012 travestilerini kayıtsız bırakmayacak başka bir neden daha:

“Sperm, kilo vermenizi sağlar!” (ünlem işareti mutluluktan sıçrayışa istinaden koyulmuştur.) Bu makalede de, yazar yine spermin istanbul travesti vücuduna faydaları üzerine bilimsel bir takım veriler sunuyor.

Tam bu noktada, içimden sadece yere oturup ağlamak geliyor.

Gerçekten daha ne kadar ileri gidilebilir?

Amerika’daki Nip Tuck benzeri estetik operasyonlarla ilgili dizi ve programlar yüzünden istanbul travestileri, cinsel birleşimle daha genç ve güzel olabileceklerine inanmak durumunda kalıyorlar.

Her şeyden önce, gece kremine karşı gündüz kremi gereksinimi duyduğumuzu kim söyledi? Aslında bizleri güzel olmamız için ekstra çaba harcamamız gerektiğine inandıran, pazarlamaya dayalı bir oluşum değil mi? Sizce de cinsellik bu noktada bir günlük bakım seansına dönüşmüyor mu?

Güzellik uğruna aşktan vazgeçme (erkekle sperm gereksinimi için birlikte olma bilinci), kendine yabancılaşma ve güzellik kompleksine boyun eğme dünyasına hoş geldiniz!

istanbul travesti

İyi Bir Travesti Cildi İçin Beslenme Önerileri

Beslenme alışkanlığınızı gözden geçirmeniz, cilt güzelliğiniz için bir hayli önemlidir. Yediğiniz besinlerin sağlıklı olması dış görünüşünüzü doğrudan etkilemektedir.

Kırışıklık Gideren Besinler
Küçük meyveler içinde bulunan mineral, vitamin, antioksidan ve fitonutrient, cildin yaşlanmasını geciktirir ve kırışıklıkları önler. 1 avuç çileğin içerisinde cildin ihtiyaç duyduğu kolajen desteği sağlarken antioksidan ve C vitaminini karşılar. Yabanmersini meyvesi de portakala oranla daha güçlü C vitamini içerirken gençleşmeye katkı sağlar. Sağlıklı bir cilde kavuşmak istiyorsanız küçük meyvelerden 1 avuç günlük tüketmelisiniz.

Zeytinyağı İle Kırışıklık Giderme
Ayçiçeği yağı kullanmak yerine zeytinyağı kullanmaya başlamanız sizin için ilk adım olacaktır. Zeytinyağı, doymamış yağ oranı bakımından zengindir ve kırışıklıklar ile etkin biçimde mücadele eder. Tükettiğiniz yemeklerde muhakkak zeytinyağı bulundurmalısınız.

Cildinize Oksijen Sağlayın
Kan dolaşımının sağlıklı olması cilt güzelliği için altın kurallardan biridir. Omega 3 ve Omega 5 tüketimi, kan dolaşımının sağlıklı ve dengeli olması için gereklidir. Cildin daha rahat nefes alıp vermesini sağlar ve cildi genç tutar.

Vitaminlerden Yararlanın
A vitamini: Yeşil, turuncu ve sarı renkli sebzelerde A vitamini bulunur. Aynı zamanda balı yağlarında, ciğerde, yumurta akı ve tereyağında da vardır. Yaşlanmayı yavaşlatan etkileri açısından tüketilmesi gereklidir.

B vitamini: B vitamini yağlı ciltlerde fazla olan akne sorunu için önemlidir. B vitamini içeren şam fıstığı, hindi, tam tahıllı gıdalar, balık ve tavuk da bulunur.

C vitamini: C vitamini cildin ihtiyacı olan antioksidan kaynağıdır. Ciltte oluşan ince çizgiler, yüzeysel kırışıklıklar, yara iyileşmesi ve ciltte oluşan yanıkların erken iyileşmesini sağlar. C vitamini içeren besinler ise; kırmızıbiber ve yeşil biber, limon, karnabahar, greyfurt, domates, portakal, lahana, çilek, kuşburnu, frenküzümü ve kivide bulunur.

E vitamini: Cildin ihtiyacı olan nemi derinlemesine karşılar. Cilde pürüzsüz kadifemsi bir görünüm verir.

Çinko: Çinko saçlarda etkili bir vitamindir. Saçlara bakım sağlar ve saçların beyazlamasını önler. Çinko en çok zencefil ve kabak çekirdeğinde bulunur.

Sülfür: Ciltteki dokuların birbirine destek vermesini sağlar. En çok soğan, lahana, sarımsak ve brokolide bulunur.

Silika: Silika kemikleri güçlendirir, cildin esnekliğini arttırır. Saçların sağlıkla parlamasına tırnakların daha güçlü olmasında etkilidir. Dolmalık biber, salatalık, yulaf ve domateste bulunur.

Temel Yağ Asitleri: Işıltılı ve sağlıklı bir cildin oluşmasını sağlar. Aynı zamanda cildin esnekliğini arttırarak yaşlanmasını geciktirir.

Cilt Güzelliği için Beslenme Kadar Suda Önemli
Su kaybı demek cildin ölmesi demek. Su sağlıklı ve güzel cildin ana maddesi. Su cildin nemlenmesinde, hücrelerin aktifleşmesinde,cildin dolgunlaşmasında, kırışıklıkların giderilmesinde en etkili içecektir. Günde illaki 2 litre su tüketmeniz gerekir.

Kavun Cilde Ve Cilt Güzelliğine Çok Faydalı
Pul pul dökülen ciltler için oldukça faydalı olan kavun ciltte oluşan lekeler içinde oldukça etkili bir meyvedir. Haftada 2 – 3 kez mutlaka yenmesi gereken kavun kırışıklıkların giderilmesinde etkin rol oynar.

Brokoli Cildin Elastikiyet Yapısını Korur
Diğer sebzelere göre 2 kat A ve C vitamini içinde barındırır. Cilt kanserinde oluşan hücrelerle savaşan brokoli cildin sarkmasını da önler. İçerisinde bulunan sivilce sorununun önüne geçer.

Aynı Safa Çiçeği
Aynı safa çiçeği cildin mikrop kapmasını önler ve güneşte yıpranan cildi onarır. Aynı safa çiçeği aynı zamanda cilt hücrelerini kuvvetlendirir.

Havuç Cilde Kalkan Oluşturur
Havucu gün içerisinde yiyebildiğiniz kadar tüketin. Havucun içinde bulunan A vitamini betakaroten cildi güneşten koruma sağlar. Cildin ihtiyacı olan A vitaminini havuçla sağlayabilirsiniz. Cildi her türlü dış etkenlerden korumak için günde 1 tane tüketilmelidir.

Sarımsak Cilde Işıltı Katar
Sarımsak serbest radikallerle savaşırken içerisinde kükürt de barındırır. Toksin atmanızı sağlar ve bağışıklık sisteminizi güçlendirmekte başarı sağlar. Tüketildiğinde cilde ışıltı kattığı gibi sağlıklı görünmesine yardımcı olur. Her gün mutlaka 1 parça sarımsak yemeye özen gösterin.

Sağlıklı Ve Güzel Bir Cilt İçin Kurallar

  • Güneşe çıkmadan önlemini alın ve koruyucu mutlaka kullanın.
  • Günde mutlaka 2 litre su tüketmeye özen gösterin.
  • Sigara cildinizin düşmanı içilen ortamda dahi durmayın.
  • Hayatınızda stres oluşturacak etkenleri sokmayın.
  • Egzersizi düzenli olarak uygulayın.
  • Kahvaltı saatinizi geçirmeyin.
  • Her gün 2 fincan yeşil çayı mutlaka için.
  • Dengeli beslenmeyi alışkanlık haline getirin.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın