Travesti Cinayetinde Şüpheliler Serbest Bırakıldı

Neden devam bağlantılı olmasına rağmen, savcılık esir tutmak için sanık aleyhinde hiçbir somut kanıt yoktur inanıyor.

Birkaç soru bu suça onun gerçek rolü hakkında ortaya çıkan sonra 30 Ağustos’ta tutuklanan ve Laura Moyano travesti (35) iddia edilen katil için ücret Fernando Gabriel Pereyra (36), serbest bırakıldı.

O ilk toplanan deliller teyit olmasaydı uyardı zaman District 4 Hafta 4 savcısı, Liliana Copello, Pereyra serbest bırakılmasını, zaten 15 gün önce bu gazetenin tarafından yürütülen olmuştu bir durum emretti.

Kaynaklar araştırma bağlantılı dan Neyse, Pritchard henüz oldukça desincriminado ve sanık devam olduğu netleşti.

Laura Cordoba kentinde Villa Allende Park Donato Alvarez 9700 için terk edilmiş bir binada, 25 Temmuz’da son ölü bulundu.

Katil bir taşla kafasına vurdu ve sonra boyun sıkıştırılmış.

Sebebine göre, she önceki gece bir adam tarafından ve geceye eşlik çekildi aynı bölgede bulunan bir arkadaşı ve genç bowling Santa Diabla, ile gitmişti.

Farklı esnaf görüntüleri adli araştırmacılar tarafından ele geçirilmiştir özel güvenlik kameraları göre, o küçük bir fiziksel kusuru vardı bir adamla Donato Alvarez tarafından yürüdü.

Çürük kanıtlar

Bu dava için yararlı olduğuna inanılmaktadır farklı giysiler ve ev öğeleri ele geçirildi hangi Pereyra soruşturmayı yönetti.

Ancak, davalı kaçırılan Laura ölümü ile hiçbir bağlantısı olmadığını göstermek için başarısız oldu.

Şüpheli elde edilmiştir karşı ek olarak, mağdurun tırnaklarını ve bedeni DNA örnekleri altında onlar kontrol edilecektir.

Bu son çalışmanın sonuçları kaynaklar tarafından teyit edildi.

“Savcılık tarafından uygulanan delil önlemler teyit ya da şüpheliyi kanıtlamak için meşgul değil bu güne vergi Copello beklenen gün önce, Pereyra tutuklanması sipariş vardı.

Pereyra özgürlüğünü sipariş edildiğinde, kefalet davalı Kontrol yargıç tarafından çözüldü itirazın ardından düşürmek için başarısız olduğunu kuruldu.

Travesti karşı cani saldırının nedeni hakkında güçlü bir hipotez henüz yoktur.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın