Travestiler ile seks hayatınızı canlandırmanın 4 yolu

Geldiğiniz sınıf ne olursa olsun, hayat müdahale ediyor ve seksi rafa kaldırıyor. Ancak bazı zamanlar tek ihtiyacınız olan bu safhaları geçmek ve endişlenmeyin, sadece safhalar var. Bu sadece sizi biraz rutininizden çıkarmak ve cinsel isteğinizi artırmak için. İşte burada yenilikçi seks oyunları devreye giriyor. Öyleyse, bulaşıkları kenara kaldırın, TV’yi kapatın ve oyun başlasın!

Travesti Diva’ya şoförlük
Bu oyunda kontrol sizde. Travesti partnerinize akşam için sizin şoförünüz olacağını söyleyin. Kendinizi gerçekten cesur hissediyorsanız, ona siyah bir pantolon ve beyat gömlek giymesini de söyleyebilirsiniz. Arka koltuğa oturun ve sizi bir seks mağazasına götürmesini söyleyin. Siz kendinize yeni bir vibratör alırken o da araba çalışır vaziyette sizi arabada beklesin. Vibratörü çantanıza koyun, böylece ne aldığınızı göremesin. Ne kadar göstermeniz için yalvardığı önemli değil, göstermeyin. Sırada bir şeyler içmek var. Yaramaz oyuncağınıza hakkında onunla dalga geçin. Tahmin edebildi mi? Eve dönerken, oyuncağınızı çıkarın ve arka koltukta kendinizi tatmin edin. Nasıl iyi hissettiğinizi ona dakikası dakikasına anlatın. Eve geldiğinizde, onu kavrayın ve ilkel olun. Rock yıldızları gibi sallayın. Tarih yazın.

Yaramaz hemşire
Bu oyun “oyun”u rol yapmanın içine sokuyor. Beyaz bir sütyen, külot, ince çorap ve jartiyer giyin, “Hasta”nıza soyunmasını söyleyin ve muayeneye başlayın. Tamamen tıbbi bir şekilde oyununuzu oynayın. Kalp atışlarını dinleyebilmek için kulağınızı göğsüne koyun. Erkekliğini okşayın ve bütün özel kısımlarının çalıştığından emin olmanız gerektiğini söyleyin. Bir kere tamamen sertleştiğinde, ona bir sprem örneği almanız gerektiğini söyleyin. Tesadüfe bakın ki plastik kabınız kalmamış, bu durumda boşalması lazım. Erkeğinizin üzerine çıkın ve istediğiniz kadar örnek alın. Tabii ki kendinize de bir siren düdüğü ve hastane sarsıntısı şeklinde bir orgazm da deneyin.

Işıklar dışarı
Yatağa iki el feneri getirin ve ışıkları kapatın. Bir feneri travesti sevgilinize verin, dokunmanızdan hoşlandığı yerlerinden birine tutmasını söyleyin. Siz dokunurken ışığı üzerine tutmasını isteyin, böylece olayın bir anını bile kaçırmayacak. Sonra siz de onun öpmesini ve kemirmesini istediğiniz bölgelerinize ışığı tutun. Seviştiğiniz sırada ışıkları aşağı doğru tutun ki birleşme hareketinin bir anını bile kaçırmayın.

Kulak şekeri
Erkeklerin kulaklarının en hassas erojen bölgeleri olabileceğini biliyor muydunuz? Bu doğru ve sizin yararınıza kullanılabilir (sizin cinsel yararınıza, tabii ki). Erkeğinizin iPod’unu çalın ve erotik kısa hikayeler yükleyin. Ona, uzun hard günlerin sonunda dinlemesi için özel bir şey hazırladığınızı söyleyin (burada vurgu uzun ve zorda) ve iPodunu geri verin. Ofisten dönerken, cep telefonundan arayıp “ev ödevi”ni yaptığından emin olun. Aynı öyküyü sizin de şu anda kendinize dokunarak dinlemekte olduğunuzu özellikle belirtin. Eve dönmek için çok istekli olacak, hızlı bir bilet almazsa bu bir mucize olacaktır. Eve vardığınızda seksi pornografik travesti hikayelerinizi beraber gerçekleştirin. Gecenin geri kalanı ikiniz içinde kulaklarınızda müzikle geçecek!

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın