Travestiler ile seks için hazırlık egzersizi

Travesti partnerinizi yatakta daha mutlu etmek istiyorsanız bu hareketleri düzenli olarak uygulamalısınız.

Aşağı Bakan Köpek Pozu (Adho mukha Svanasana)

Dizlerinizin üzerine oturup, ellerinizi yere koyun; ayaklarınızı geriye doğru atın. Elleriniz ve ayaklarınızın üzerinde durun. Dizlerinizi kalçalarınızın altına alıp, ellerinizi uzatın. Ayak parmaklarınız aşağı dönük olmalı. Sonra dizlerinizi kaldırın; ellerinizin ve ayaklarınızın üzerinde durarak V şeklini alın. Ellerinizi daha da açın, orta parmağınız ve bileğiniz arasında düz bir çizgi oluşturun. Bacaklarınızı düzleştirmeye ve topuklarınızı yere daha da yakınlaştırmaya çalışın. Başınızı rahatlatın, ama sarkmamasına dikkat edin. Bu pozda kalarak 10 kere nefes alıp verin.

Savaşçı Pozu (Virabhadrasana)

Aşağı bakan köpek pozunun ardından, sağ ayağınızı ellerinizin arasından öne doğru atın. Sol topuğunuzu içeriye doğru hafifçe döndürün, ayağınızdan destek alarak vücudunuzu doğrultun. Kalçanızın ön kısmını yere paralel tutarak kollarınızı havaya kaldırın, avuçlarınızı birbirine bastırın. Kürek kemiklerinizi kalçalarınıza doğru çekin ve dik durun. Bu pozda kalarak 5 kere nefes alın.

Ters Savaşçı Pozu (Viparita Virabhadrasana)

Savaşçı pozunun ardından, sırtınızı nazikçe esnetin, sol elinizi sol bacağınızın arkasına koyun. Sağ kolunuzu başınızın arkasına alın ve vücudunuzun sağ tarafının gerildiğini hissedin. Kalçanızı biraz aşağı indirin, önde kalan dizinize hafif baskı uygulayın ve baskıyı sağ bileğinize verin. Bu pozisyonda kalarak 5 nefes alın, vücudunuzu kaldırın, ellerinizi yere koyun ve köpek pozuna dönün. Daha sonra sol ayağınızı öne alın, diğer ayağınızla sırasıyla savaşçı ve aşağı bakan köpek pozuna geçin.

Ayakta Öne Eğilme (Standing Forward Bend)

Ayakta düz durup dizlerinizi bükmeden öne eğilin ve bacaklarınızı tutun. Eğilebildiğiniz kadar eğilin. Ellerinizle ayak bileklerinize yakın bir noktadan bacaklarınızı tutun ve kendinizi hafifçe çekin. Nefes alıp verdikçe kendinizi daha da kapatın. 1 dakikaya kadar bu pozda kalın. Sırtınız düz kalacak şekilde yavaşça doğrulabilirsiniz.

Güvercin Pozu (Eka Pada Rajakapotasana)

Aşağı bakan köpek pozundan çıkarken, her iki adımınızı da öne atıp sağ dizinizi daha önde tutarak ellerinizin arasına alın. Sağ bacağınızı gövdenizin arkasına doğru, ön bacak yere gelecek şekilde uzatın. Sol dizinizi bükün, alt bacağınız yere dik gelecek şekilde kaldırın. Nefes verirken sağ kolunuzu kaldırın, dirseğinizi bükün, nefes verirken sol ayağınızı tutun. Sol kolunuzla aynısını tekrarlayın. Ayağınızı sıkıca kavrayın, gövdenizi dikleştirin ve kafanızı sol ayağınızın tabanına doğru çekin. Bu pozisyonda 5 nefes alın sonra sol ayağınızı indirip bacağınızı önünüze alın. Aynısını diğer tarafınızla da uygulayın.

Tekne Duruşu ( Navasana)

Mata oturun. Dizlerinizi göğsünüze yakın duracak şekilde kaldırın ve dengenizi sağlayın. Dizlerinizi düzleştirin, kollarınızı ileriye doğrultun ve yere paralel olacak şekilde havada tutun. Bu pozisyonda kalarak 5 nefes alın.

Ölü Duruşu (Shavasana)

Tekne duruşunun ardından, yere sırtüstü uzanın ve gözlerinizi kapatın. Vücudunuzu tamamen rahatlatmak için vücudunuzu açın; kollarınızı vücudunuzdan 3-5 cm uzaklaştırın. Avuç içleriniz yere değil, yukarıya baksın. Bacaklarınızı hafifçe birbirinden açın ve en rahat ettiğiniz hali bulun. Bu şekilde istediğiniz kadar kalabilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın