Travestiler profesyonelce ön yargıyı yıkıyorlar

Nickelé Nascimento, 31 Lauro de Freitas Atlantik’in Vilas Mahallesi’nde Savanna Steakhouse restoranda garson. Rosana Salvatore, 49, kuaför ve performans sanatçısı. Yanı sıra travestilerin gibi iki ortak da fuhuş alanları köşelerinde dönüştürülmüş organları çok daha fazla olabilir toplumu göstermek arzusu var.

“Ben dünyaya geldiğini göstermek için, kendimi fahişe, ama çalışmak için doğmadım ben yaptığım çünkü ben hiç söylemek olmaz. Ama bu benim için olmadığını gördük. Bu sadece gelip geldim. Ben yapmak için geldi Fark. Eşcinsel bir fark yaratmak zorunda “Nick diyor.
Sokakta yattım ve açlıktan rağmen, Rosana zina olmadı. “Hayat yaptım Asla. Ben, diğer kokusu benim için çok önemli. Herkesle. Birini aşağılamak düşünüyorum size geliyor uyku ve fiyat sorabilirsiniz değil.”

Onlar için aile desteğinin eksikliği, resmi işgücü piyasasına fırsat ve düşük ücretlerle eksikliği fuhuş travestilerin kabul başlıca nedenleridir.
Nick kez, travesti olmak onun işi boşluk kaybetti söylüyor. Her iki durumda da, o konuştuk ve telefon şarj ile röportaj etiketledi. “Bu çalışmaya başlamak benim için tüm haklıydı. Ama bu bir hiciv olduğunu görünce, hızla bütün hikayeyi değiştirdi ve beni görevden,” diye hatırlıyor.

Nick do Atlântico Vilas Savanna Steakhouse çalışmak ilk travesti ve evin en iyi çalışanları biri olarak sahipleri ve müşteriler tarafından atanır.

Rosana 1987 yılında en iyi ses oyunculuk yarışması var
Bir sahiplerinin, girişimci Luiz Leão, 50, restoran muhafazakar profil semtinde yer almaktadır, çünkü o biraz korkuyor olmuştu dedi.
“İnsanlar bir hiciv olduğu için, farklı bir şekilde davranacaktır düşünüyorum. Ama bu ne olur değil. Nick iyi eğitimli, sen tanışmak biliyorsun, nasıl ifade edeceğini bilir. Ben sadece övgü var,” Leo diyor.

Garson profesyonellik böyle bir müşteri göğüslerini sıkmak istedim gibi olağandışı durumlarda, dikkat çekiyor. “Bütün zaman, o profesyonel bir tutum muhafaza,” Leila Leon, restoranın sahibi ve şefi diyor.

Militanlık bir hayat
Paulete Hurricane, Adalet, İnsan Hakları ve Toplumsal Gelişim (SJDHDS) Bölümü LGBT Merkezi (Lezbiyen, Gey, Biseksüel, Travesti ve Transseksüel) koordinatörü, travestilerin profesyonel fırsat eksikliği kültürel bir sorun olduğuna inanmaktadır.

Paulete Adalet Sec bir yazı almak için 1 hiciv olduğunu.
“Hayatın hiçbir umudu yok Yani onlar aslında onları emebilir tek pazar.. Toplumun insafına, ev sürülür, yemek gerekir, ve travesti ortasında kültürel olarak çıkıyor. The, profesyonel pazar emmez, “diyor.
O 15 Mart 2012 tarihinde klasörü almaya davet edildi ve o zamandan beri toplumsal cinsiyet eşitliği ve mücadele şiddete kamu politikalarının bir eğitim çalışmalarını geliştirdi. O 15 yaşından beri Fakat, Paulete ayrımcılık vakalarında görünürlük vermek ve bu grubun sosyal içermenin sağlanması amacıyla LGBT yolunda mücadele verenlerle.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın