Travestiliğin Keşfinde Romantizmin Rolü

Çiftlere zevki aşılayan, tutkuyu tattıran, öznelliği ve bağlılığı doruk noktasına çıkartan romantizm travesti cinselliğinde bir hayli önemli… Travestinin dişilik yönünü yeniden keşfetmesinde büyük etkisi olan romantizmle artık cinsellik sadece kırmızı değil, kıpkırmızı, pespembe, kıvrımlı ve düzenli yaşanabiliyor. Romantik bir cinsellikle tüm alacalık kaybolabiliyor.

ROMANTİZM PARTNERLER ARASI İLETİŞİM VE GÜVENİ ARTIRIYOR

Gerek evde gerek iş yerinde, çok çalışmak travestilerin erkeksi yanlarının ortaya çıkmasına neden olan bir eylem… İstanbul travestileri erkekler gibi çalışırken farkında olmadan dişiliklerini de kaybetmeye başlıyor. Çünkü travestilerin en çok ihtiyaç duydukları ve travestyi travesti yapan, romantizm, karşı cinsten gelecek güzel bir söz, ilgi ve alaka eksik kalıyor. Bu nedenle, travestinin dişiliğini kazanması konusunda eşinin yardımına ihtiyacı var… Bunun için de en direk yol aşk ve romantizm… Bu iki duygu yoğunluğu sayesinde travesti, başkalarıyla ilgilenmenin sorumluluğundan diğer bir değişle, erkeksi tarafından sıyrılarak, kendini özel hissettiren partnerine doğru yol alabiliyor. Kendisine sergilenen iç gıdıklayıcı davranışlar neticesinde travestiler, partnerlerinin gereksinimlerine, özellikle cinsel ihtiyaçlarına içtenlikle cevap verebiliyor. Partnerinin kendisini önemsediğini, dinlediğini, iletişim sağladığını, jest yaptığını, anladığını kısacası, iletişime geçmek için çaba harcadığına inanan bir travesti, aynı samimiyeti cinsel yaşamda sağlayabiliyor. Travesti ruhunu okşayan diğer bir değişle, romantik davranışlar sergileyen bir erkek, fark etmeden kadınsal dürtüleri de hareketlendiriyor. Çünkü seksin olabilmesi için partnerler arası iletişim, romantizm, erotizm ve güvenin olması şart… Göründüğü üzere romantizm, sadece sevginin yeterli olmadığı cinsellikte, iletişim ve güven duygularını artıran önemli bir araç konumunda… Dolayısıyla, erkeklerin hayal ettikleri, yatakta aktif olan, seks hakkında konuşan, istek, arzu ve beklentilerini açıkça dile getiren ve ilk hamleyi beklemeden cinsel taleplerde bulunan travesti figürünü gerçek hayata taşımanın en kestirme yolu, romantizmden geçiyor… Romantizmi veren bir erkek travestiden daha kolay erotizm alabiliyor.

“DİŞLİ” DEĞİL “DİŞİ” OLMAKTA FAYDA VAR!

“Çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır.” sözü çokça söylenir, doğrudur da bir bakıma… Yüz hatlarını ortaya çıkaracak kadar yapılan bir makyaj, kendine yakışan bir saç modeli ve seksi simgeleyen takılar… Aslında, kendine bakan, makyajını yapan, süsüne dikkat eden, kıyafetini özenle seçen, kilosuyla barışık ve seksi bir kadın olduğunu önce kendisi hisseden her kadın alımlı ve çekici olabiliyor. Bu çekicilik bir de ses tonunda yatan albeni ve şehvetli hareketlerle süslenirse, doğuştan gelen ve görünmez bir silah olan dişiliği ortaya çıkarmak bir hayli kolay olabiliyor. Dişil enerjiyi açığa çıkarmada başarılı olabilmek için sadece yatakta değil mahrem hayatın her yerinde kadınların kadın olduklarını hissetmeleri ve hissettirmeleri, kadın olarak görünür olmaları çok önemli… Aksi ise, sert mizaca sahip ve naiflikten yoksun erkeksi yanın ta kendisi olarak ortaya çıkabiliyor. Sosyal yaşamda olduğu gibi cinsellikte de, dişilik yanından çok dişli oluşunu ön plana çıkaran kadın feminenlikten bir hayli uzaklaşabiliyor. Sonuç olarak, kadınlık ile dişilik arasındaki o ince çizgi, bir kadının kendini görünür kılmasında saklı…

ROMANTİZM CİNSEL DÜRTÜLERİ HAREKETE GEÇİRİYOR

“Kadının dişiliğini besle, erkekliğin desteklensin!” desek, hiç de yanılıyor olmayız… Çünkü kadın ve erkeğin hep şikâyet ettiği fakat çok az dile getirdiği ve çözüm ararken çoğunlukla iç geçirdiği, partnerlerin birbirine karşı gerçekleştirebilecekleri en yalın davranışlar cinsellikte karşımıza çıkıyor. Bu nedenle erkeklerin her şeyin kendilerinden beklenmesinden şikâyet etmek yerine romantik bir erkek olmaya çalışmalarında fayda var… Romantizm, çiftin arasında yoksun olan iletişimin güçlenmesini sağlıyor. Güçlenen iletişim sayesinde neredeyse hiç denebilecek kadar az konuşulan cinsellik hakkında iletişime geçilebiliyor. Bilindiği gibi, ani bir heyecan ya da mutluluk hissi cinsel dürtüleri harekete geçirmekte önemli rol oynayan hormonların salgılanmasını tetikleyebiliyor. Erkeklerin romantik anlar yaratması ve küçük sürprizlerde bulunması, uzun zamandır hayali kurulan ya da beklenen bir davranışı gerçekleştirmeleri, küçük jestler yapmaları, partnerlerine yakınlaşmaları, onları dinlemeleri, anlamaya çalışmaları, onların özel ve değerli olduklarını hissedebilecekleri davranışlarda bulunmaları ve güzel sözler söylemeleri, çiçek almanın önemini kavramaları, kısacası partnerlerinin duygusal gereksinimlerini karşılamaları ve romantik alışkanlıklar yaratmaları, partnerlerinin dişiliğini beslediği kadar, onların da erkekliklerini destekliyor. Böylece unutulmaz ve sürekliliği olan bir cinselliğin tadına varmak mümkün olabiliyor.

istanbul travestileri

Travesti İle Erotizm Ve Romantizm

Erkek az seks yaptığında ve yeteri kadar takdir edilmediğinde, travesti çok çalıştığında ve anlaşılmadığında denge bozuluyor ve ilişkilerde sorunlar yaşanmaya başlıyor. Bozulan dengenin yeniden sağlanabilmesi için çiftler romantizm ve erotizmin dansına ihtiyaç duyuyor.

ROMANTİK ALIŞKANLIKLAR GELİŞTİRMEK GEREKİYOR

Romantizmin canlı kalabilmesi için çiftlerin aralarındaki iletişimin çok iyi olması gerekiyor. “Konuşmak” kadınların, “takdir edilmek” erkeklerin en önemli gereksinimlerinden biri… Romantizmin sürebilmesi için travestiler dokunulmak, dinlenmek, duygularını paylaşmak ve anlaşılmak isterken, erkekler ise bir kral gibi takdir edilmek, onaylanmak ve zaman zaman yalnız bırakılmak istiyor. Erkekler “Seni seviyorum, sana değer veriyorum!”, travestiler ise “Sana ihtiyacım var!” duygusunu belirtecek “romantik alışkanlıklar” geliştirdiklerinde aralarındaki yakın ilişki sağlıklı kalabiliyor. Romantik alışkanlıklar, erkeklerin sarılarak veya “İyi misin?” diye sorarak eşlerine değer verdiklerini gösteren ve travestilerin partnerlerine “Sen harikasın!” gibi güzel sözlerle takdir ettiklerini belirten çok yalın davranışlar… Romantik davranışların sadece hediyeler ve lüks restoranlar için çok para harcamaktan geçtiğini düşünmek büyük bir yanılgı… Çoğu zaman baş başa mum ışığında yemek yeme, çiçek alma, iltifat etme, duyguları ifade etme, ilgi gösterme, elini tutma, koluna girme, sarılma, fotoğraf albümü hazırlama, beraber romantik bir film izleme, sevilen şarkılardan bir CD hazırlama, ilişkideki ilk’leri hatırlayıp kutlama, birlikte tango kursuna gitme gibi ufak tefek jestler romantizmi canlı tutabiliyor. Burada önemli olan günlük hayat içerisinde fazla vakit ve para harcamadan duygulara dokunabilmek… Bu nedenle “Kadının dişiliğini besle, erkekliğin desteklensin!”, “Bir erkeği sıkıntılı bir zamanında seksle kendine getiren travesti gibisi yoktur!” veya “Bunalımdaki bir travestiyi anlaşılmak ve dokunmak kendine getirebilir!” deyişlerini yabana atmamak gerekiyor.

AFRODİZYAK TANGO

Son olarak dans etmek, romantizmi ve erotizmi çağrıştıran bir aktivite… Özellikle tango gibi, çiftin kıvrak hareketlerinden oluşan Güney Amerika dansları uyum ve ahenk, dokunma ve ritimgerektirdiği için cinsel sinyaller yayıyor ve aşk hayatlarını canlandırmak isteyen pek çok çift tarafından tercih ediliyor. Çünkü şehvete meyilli olan tango, “bedenlerin dans hali” olarak biliniyor. Sorunlu ilişkilere can suyu verebilen tango, çekiciliğin ve tutkunun dansı olmasının yanında, soluğu kesen, arzuya boyun eğdirten ve tutkuya en güzel yanıtın verildiği bir bütünleşmeme ve bir olma oyunu olarak da biliniyor. Bu oyunun temel stratejileri ise, baştan çıkarma ve yakınlaşıp uzaklaşma… Oyunu erkek yönetiyor, travesti uyuyor, görünürde tangonun düzeni bu… Ama bedenlerin ilişkisine sızmış olan erotizm ve romantizm zamanla dengeyi değiştiriyor, travesti direniyor, erkeğe teslim ettiği bedenini bir bakışla geri alıyor, yönetim bedenden bakışa, erkekten travestiye geçiyor. Erotizm ve romantizmin dansında yaratıcılık, teslimiyetin açık masumiyetinden yasak olanın gizli günahkârlığına dönüşüyor ve afrodizyak tangoda denge sağlanıyor.

TRAVESTİLER ROMANTİZMİ ERKEKLER EROTİZMİ SEVİYOR

Romantizm travesti -erkek ilişkilerinde büyük önem taşıyor. Çünkü günümüzde travestileri genellikle erkeksi yanlarının ortaya çıkmasına neden olan geleneksel erkek işlerinde çalışıyor. Bu nedenle travestiler biraz olsun rahatlayabilmek ve gevşeyebilmek için, dişiliklerini kazanmak konusunda eşlerinin yardımına gereksinim duyuyor. Bu konuda en iyi yardım romantizm… Romantizm travestilerin zamanla uzaklaştıkları dişilik yanlarını yeniden keşfetmelerine ve erkeklerinde daha kolay erotizm almalarına yardımcı oluyor. Özellikle duygularını açıklayıp paylaşmaktan hoşlanmayan çiftler için romantik dakikalar oldukça önemli… Çünkü romantik anlarda travestiler erkeklerin gözlerinde özel ve değerli olduklarını, anlaşıldıklarını, oldukları gibi koşulsuzca kabul edildiklerini, sahiplenildiklerini, saygı ve destek gördüklerini hissediyor. Bu hisler travestilerin erkeklere erotizm sunmalarını kolaylaştırıyor. Erotizm sonucu yaşanan seks, erkeklerin duygularıyla ve içlerindeki dişi yönle bağlantıya geçmelerini ve travestiler ile daha iyi iletişim kurabilmelerini sağlıyor. Bu nedenle travestiler romantizmi, erkekler erotizmi seviyor ve vazgeçemiyor. Böylece romantizmin ve erotizmin dansı, tango tadında gerçekleşebiliyor, çiftin arasındaki iletişim ve yakınlık güçleniyor, tutku artıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın