Üniversite de bir ravesti sosyal hizmette bulunmak için onaylandı

Yalnız travesti Amanda Straw, 28 incelenmesi, UFPE (Pernambuco Federal Üniversitesi), Pazartesi günü Sisu ilk çağrısı (Unified Seçim Sistemi), sınıflandırılır Sosyal Hizmet Dersin 1. sırayı (18 aldım ). LGBT aktivisti Straw o da çalışmaya devam edebilirsiniz, çünkü yaşamak için Recife (PE) seçtiklerini söyledi, Sao Paulo neden olur.

O üniversitede sorunlarla karşı karşıya kalmaya hazır olduğunu söyledi ve kutlama bir izole sonucu olarak üniversiteye girme olması gerektiğini vurguladı. Onun için, kutlama daha iyi istanbul travestileri anlamak için değişen uzmanları ile gerçekleşecek ve önyargı olmadan yaşayamam bilecek.

“Ben birkaç yıl önce Enem yaptım, ancak bu bile yok, çünkü Sisu rekabet alamadım. Geçen yıl, ben testlerde iyi gitti ve onlar benim hayatımda bir değişiklik bahis çünkü onayı ile oldukça emin olduğunu düşündüm, ben bırakacağım Sao Paulo Recife yaşamak. Ama genelde iyi notlar yapmak insanlarla olduğu gibi ben, hazırlık kursları göze alamaz çünkü ilk sürpriz oldu “Straw evde rutin çalışmalar vardı söyleyerek, dedi.

2014 yılında Sao Paulo popüler hazırlık okulunda derslere katılmakla geldi, ama işi uzlaştırmak zorluk ilerlemek vermedi. Geçen yıl, Straw arkadaşları tarafından bağışlanan ücretsiz bildiriler ile evde okuyan zaman geçirmişti. O özel okulda lise yaptım, ama sürdürebilmek için henüz çok erken çalışmak zorunda çünkü üniversiteye giriş ertelendi.

“Ben bunu yeterince sadece askeri değil biliyorum bir grup siyasi mezun çünkü hareket dahil çalışma yerde, benim siyasi faaliyette sonucu bağlıyorlar, bu çalışmanın gereklidir. Tarih testinin çoğu bu eğitim ve aynı zamanda temelini geldi yazma, “travesti dedi. Straw haber odasında notu 960 aldı. O iyi bir metin gizli iddia ve anlaşılabilir metin biçiminde fikirleri düzenlemek bilmektir dikkat çekti.

Sosyal hizmet ders seçimi riske insanlara yardım destekli sosyal alanında travesti olabilecek bir iş etkilenmiştir. 2015 yılında, Straw evde çalışmalar üzerinde duruldu ve aynı zamanda, eyalet başkenti ücretsiz ders yok gibi kamu üniversitede sosyal çalışmalarını incelemek için başka bir şehre taşımak orada olurdu. Orada hiçbir bağları var olduğu yakın kasaba, Santos olacağını ve, Recife seçti.

“Hayatımın önceliği siyasi aktivizm olduğunu. Bu benim yapmak seçimler karar verme olduğunu. Bu partizan mücadele oldu, ben soru LGBT hareket. Bulunmayan alanlarda çoğu gibi, bu önyargı ve direnç ne zaman. Ayrımcılık her yerde ve ben üniversitede bunu yüzleşmeye hazır oradayım. Büyük ile üniversiteye girme avantajı kendini savunma mekanizmalarıyla olması “dedi.

Straw zaten akademide hareket planları yapıyor. O, derecesini tamamlamak master, daha sonra doktora girmeyi hedefliyor. Onun için, cinsiyet çalışma transexualidades ve travesti sorunlar hala üniversitelerde eksiktir.

“Biz mücadeleye bilgi üretmek ve özellikle sosyal alanda, şekil sorumlu uzmanları yardımcı olmak için, akademik alanda araçları oluşturmak. Görünür gösterimi, dünya değişiyor gibi görünüyor için bu alanı kullanmak zorunda, ama biz hala önde savaşan bir sürü var. Biz genellikle nüfusun caddenin bir parçası olan transseksüellerin, içerik düşünme üretmek gerekir. Bu amaçla, profesyoneller hazırlanmış olmalıdır sosyal bakım, “Straw dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın