Avukat Santos kadınlar şaşırtıcı travesti sonrası dövülür

Bir avukat São Paulo kıyısında, bir travesti ile saldırıları değiştirdikten sonra askeri polis tetikledi ve Santos Pazartesi (22) üzerine erken hasarlı araba var. Profesyonel o şehir merkezinde Itororó Caddesi’nde bir kadın olduğuna inanılan bir kişi ile sohbet etmek durduktan sonra kavga başladı iddia ediyor.

PM göre, avukat hata fark sonra, arabasını onu bezdirmeye başladı diğer iki travesti, tarafından işgal vardı, olduğunu bildirdi. Aracın içini terk sorarak, onlar para talep başladı. 100 £ toplamını ödemeyi reddederek sonra, üçlü arabanın içini zarar etmeye başladı.
kurban bile travestilerin tarafından parçalanmış, ona göre, R 50 $ bir not sundu. Şu anda, Avukat araç çıkıldı ve ikisi aracın zarar görmesini devam sadece birini bırakarak, siteyi koştu.

Polise göre, avukat camın üzerine yumruk sonra elini zarar gelen travesti ile savaşa gitti. O olayda hizmet sırasında çok askeri polis tarafından tahrik Mobil Acil Servis (Samu), profesyoneller tarafından katıldı gerekiyordu.
Ifadesinde, şüpheli avukat Ride diye ve cinsel program yapmak için başka bir travesti, verdi ama yarım vazgeçti ve geri onlar daha önce nerede olduklarını onları almaya reddetti söyleyerek, başka bir sürümünü verdi. Tartıştıktan sonra travesti kurban polise dava kadar araba zarar etmeye başladı.
Şüpheli tutuklu alınan ve ilçenin Kamu Jail sevk edildi. dava Santos 1. Polis İlçesi (PD) tarihinde tescil edilmiştir.