Feci şekilde dövülen travestinin beyin ölümü gerçekleşti

Polis bilinmeyen bir adam araba park söyledi ve birden darbeler ile kurban saldırdı

Hastane Restorasyon (HR) geçen Pazar erken saatlerde, şiddetle BR-101, Recife Barro mahallede boyunca dayak bir travesti beyin ölümü protokolü başvurdu. Hindistan, bilindiği gibi, entübe ve yardım solunum cihazı, durumu kritik.

Hastanın tanısı yapabilir bir dizi test tabi başladı dün öğleden sonradan bu yana sağlık birimi iletişim tavsiyesi göre. Dün, Hindistan ölümüyle ilgili bilgi Eleonora Pereira da Silva, Eşitlik Anneleri Ulusal Hareketi tarafından onaylanması :. “Başka trans acımasızca Pazar günü dövüldü Pernambuco eyaletinde burada öldürüldü ağrı raporunda gel geldi ölüm geldi şafakta ve. biz ne kadar süre kabul edecek? “, sosyal ağlar tarafından kınadı. Haber Diario de Pernambuco tarafından tekrarlanmıştır. Ancak, yukarıda, neredeyse geri dönülemez rağmen, hasta hala hayatta.

Nascimento, 29 yıl yapmak Carlos weidson, verilen adla acil tespit Hindistan başlangıçta durumunun ciddi İK transfer sonra Otavio Hospital de Freitas (HOF) için boşaltılan ve oldu. Polis bilinmeyen bir adam araba park edilmiş ve özellikle baş, çeşitli darbeler ile kurban saldırdı söyledi.

Sivil Polis olay yeri çevresinde güvenliği kameralardan gelen görüntüleri talep edecektir. Konum prostitution noktası olarak bilinir. Travesti ve Transeksüeller National Association (Antra) göre, 75 travesti ve transseksüeller, bu yıl öldürüldü.