Gösteriye annesiyle katılan travesti

Siyah, genç travesti. Eteklerinde yaşayan Hustler. Bu Xica da Silva, Kraliçe ve 13. Parade Cinsel Çeşitlilik Cuiabá “yüz” dir. Bir heteroseksüel vatandaş şarj etmek için kullanılan aynı haklarını talep etmek özgürlük mücadelesinin temsili olarak seçilmiştir. Özgürlük “ben eşcinselim ve ben bundan gurur duyuyorum.” Demek

“Ben daha çok saygı almak için buradayım. Biz mevcut toplumu göster. Bu savaşta travestileri yerleştirin. Biz daha çok eğitim, daha çok saygı, daha fazla haysiyet istiyoruz “diye titiz dreadlocks ile saçları ile tezat uzun bir mavi giymiş istanbul travesti 23 ince topuk top, hükmetti. “Ben hissediyorum,” dedi ve güzel nasıl mutlu hakkında birkaç kez tekrarlanır.
13. Dur Cinsel Çeşitlilik Cuiaba Cuma günü gerçekleşir ve organizatörler 4000 bekliyoruz

O çalışırken uğradığı bir telekız ve ahlaki şiddet olduğunu söylemeyi değil, onun gülümseme kaybetti değil. “Ben yönetici asistanı olmak kursu yapmak. Ben bir telekız, çünkü tehlikeleri ve şiddet hayat değildir olmak konuşun. Fiziksel olarak değil, “o trio-elektrik götürüldü ve gösteri animasyon için çekilmişti dedi.

Ve o onu annesi Maria Ester Moreira, 42 oldu eşlik eden, kızı, 12 yaşında “dolaptan çıktı” ne zamandan beri, sevgi ve yüz Xica oluşturmak için eleştiri kardeşler karşı karşıya kalmıştır. “Bu bir şok oldu, ama ben onu eve götürmek olmaz. Aileler olduğu gibi çocuklarınızı sevmek zorunda “dedi.

Burada siyasetçi nerede?

Çeşitlilik Parade partisi yapan birkaç protestoların biridir. Sevinç ve sevgi ile, eşcinseller var mı ve kabine dönmeyecek bütün toplumu gösteriyor. Ve, silinmiş, ünlüler olur. Genellikle en gün-gün marjinal – rota, meraklı Film boyunca, özellikle de travesti ile fotoğraf çekmek.

Politikacılar Ama nerede tezahürü çok hafif ve eğer eklemek? Hareketi yardımcı olurdu olduğunu, bazıları gerçekleşmesi çok teşekkürler yapılmıştır: belediye başkanı Mauro Mendes (PSB), Yasama Meclisi Başkanı, Guilherme Maluf (PSDB), Senatör alternatif Cidinho (PR). Oysa yardım için, bunların hiçbiri yoktu.

Councilman Alan Kardec (PT) Saray önünde monte sahnede kürsüye biriydi. O, tüm yasama yetkilerini muhafazakârlığı eleştirdi. “Ben kamuya açık oturumlar yapımında, LGBT gündemini görüşmek üzere bir güçlükle karşı karşıya üç yıllık dönem ve üç yıl önce var” diye güvence verdi.

Ve bazı yardımcı oldu ve olay, diğerleri hareketin günlük gündem engel değildi. Bu yıl, Yasama Konseyi onaylı Kent Konseyi olarak hem öğretmen, Cuiabá okulların cinsiyet tartışma çekilmesi ve devletin geri kalanı devletin sınıfı ile tartışma olmadan.

Araştırma cinsiyet sosyal bir yapıdır bu anlamda gelişmeler ve okullarda, şiddet kültürü hiyerarşi erkek ve kadın hakkında bir fikir üretir bir anda bu.

“Biz çok cinayet ötesinde bir şeydir şiddet her türlü, kabul edemez. Hepimiz eşcinseller söyleyebiliriz bir noktaya ulaşmak gerekir ‘canlı, sevgi ve ben kim gurur duyuyorum’ ‘diye Gabriel Henrique, organizatörlerinden biri dikkat çekti.

Ve insanlar?

Güneşli 40 derece,% 10 ve tüm önyargı altında bağıl nem rağmen, üç binden fazla kişi askeri polis göre, Cuiabá Cinsel Çeşitlilik 13. durağı katıldı. Beş binden fazla çeşitli zamanlarda, sokaklarda ve dükkanlarda dışarı edildi seyirci de hareketin geçmiş olması gerekir.

Konsantrasyon birkaç kişi ile, Plaza Ipiranga içinde 14h başladı, ama asla çekingen, çeşitliliğin bir durak zaten söyleyerek başlar sonra gürültü, renk ve animasyon bir sürü ile geldi. Küçük encorpou hareketiyle küçük. İki elektrik trio ve limuzin renkler, insanlar ve aşkların bir sel ortasında kayboldu.

Ayrıca sloganı encorpou: “Hiçbir üçüncü cinsiyet, sadece kendi cehalet var.” “Ben adam kadını öpmeye öpücük, ben istiyorum kim öpmek hakkına sahiptir.” “! Bi, gay, travesti, tüm örgütlü olarak lezbiyen devrim yapmak” Ve konuşmalar: “Hayır” Bütün insanlar hür, haysiyet ve haklar “bakımından eşit doğarlar” Biz hiç dolaba geri gitmeyecek ” Biz haklarımızı istiyoruz, ayrıcalıkları istiyorum. ”

Ve bu yüzden, 16h Ipiranga Meydanı’nda çıktı protesto takip Kare 8 Nisan Avenida Getúlio Vargas tırmandı ve Kent Konseyi Odası önünde sona erdi Melgaço Baron Street, Isaac Povoas Caddesi gitti onlar belediye okulların planın cinsiyet tartışma çekilmesi karşı bir hareket sona erdi 17,40, at.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın