Heyacanların Doruklarına Çıkmak

İnsanlar alabilecekleri sınırlı olarak gördükleri için bir çok zevkten mahrum kalabilirler. En iyiye ulaşabilmek ve burda sonlanacağını düşünmek alınabilecek yüksek seviyelerinde körelmesine sebebiyet verebilir. Cinsel konularda tercihler konusu halen ülkemizde tartışılıyor ve bu konuyu çok önceleri çözen toplumlardan örnek almıyoruz. Bizi en fazla problem ile karşı karşıya bırakan şey bu sorunları çözebilmiş örnekleri kendimizle karşılaştırmamamız. Bu örnekleri iyi irdeleyip bu sorunları nasıl aştıklarını anlayabilirsek bu sorunları aşmada önemli bir yol kat edecek ve hatta çözüme ulaşacağız.

Tüm herkes için geçerli zevklerin tercihi bizleri ilgilendiren bir durum değildir ve bir kimse travesti bayan ile birlikte olmak istiyor ise onun tercihi olarak algılamak durumundayız. Bu tercihi yaparken yetişmiş ve kendini geliştirmiş bir insana travestiler ile birlikte olduğu için olumsuz bakmak hiç doğru olmayacaktır. Kendi zevkini bu doğrultuda ilerletmek isteyen ve bu zevkten mahrum kalmak istemeyen kişiyi yargılamak kimseye düşmez. Zevklerini tırmandırıp en ateşli seksi travestiler ile yapacağını düşünen bir kimseyi başka bir tercihe zorlamak yanlış bir düşünce tarzını gösterir.

En büyük metropollerimiz arasında olan istanbul da bir çok değişik insan tarzıyla karşılaşmak mümkün ancak herkesin kabul gördüğü anlamını kesinlikle çıkaramayız. Mesela taksim travesti bayanların halen sıkıntılı ve sorunlarla uğraştığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Alınabilecek zevkin bu yolla olacağını düşünenlerin sıkıntılarını gidermekte en iyi çözüm olan istanbul travesti bayanlarda aynı sıkıntıları çekmektedirler. Kaliteli ve zevkleri tırmandırabilen travesti bayanları anlamak ve tercihleri ile onları kabul etmek dururken farklı şekilde davranmak ne yazık ki bizler için bir kayıp. Kiminle birlikte olduğumuzun ya da ne şekilde zevk aldığımızın kimseyi ilgilendirmediğini düşünüyor isek travestileri ve onlar ile birlikte olanları da tenkit etmemeliyiz.

Girilecek ilişkileri kimsenin yargılamasını istemiyorsak kimsenin gireceği ilişkiyide önce bizim yargılamamamız gerekir. Sizin ilişkileriniz yargılandığında rahatsız olacağınız bir gerçek ise karşınızdaki kişilerinde aynı şekilde rahatsız olacağını unutmamalısınız. Bu sayede zevk alacağını bilen ve zevkleri tırmandıracağını hissedenlerin önünğ kapatmak hiçbir işe yaramaz. Yarının ne getireceğini bilemeyiz ve aynı durumdaki kişi yani ilişkisi yargılanan tarafta olanlardan olabiliriz. O halde travestiler ve onlarla vakit geçirmek isteyenlerin böylelikle zevkleri tırmandırdığı ve mutlu olduğunu anlayışla karşılamalıyız.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın