İstanbul’daki travesti nüfusunun artışı

Gün geçdikçe nüfusu artan ülkemizde travesti çoğunluğunda haliyle artmakta özellikle istanbul travesti nüfusu.
Sayılarının gün geçtikçe hızla çoğaldıgı istanbul travestileri gittikçe diger semtler’e de yerleştigi gözle görülmekte. İstanbul’daki travestiler şehrin en güzel semtlerinden biri olanKkızılay’da yaşadıgı bilinmektedir. İstanbul travestileri artık şişli semt inden daha ücra köşelere yerleşerek geçimlerini artık o semt’lerde sürdürmeye devam etmektedir.

Özellikle yaz aylarında TÜRKİYE’nin tatil beldeleri olan marmaris, bodrum, fethiye, antalya geçimlerini sürdürün travestiler kış aylarında ise özellikle ikamet ettikleri şehirlerde görünmektedirler. İnsanların nüfus çogalması normal olsada muakkakki travesti bireylerinde nüfusunun çogalması gayet normaldir artık eşcinsel bireyler kendi iradeleri ilen ülkemizde rahatça yaşama ve dolaşma imkanları istemektedirler. Ülkemizde gerçektende eşcinsel nüfusu hali ile fazla şunu rahatça belirtebilirzki % 60 ı eşcinsel (gizli eşcinsel) lerde dahil. Eçcinsel bireylerin yaş aralıgı hemen hemen birbirini asla tutmaz bunların içinde genç ve evli bireylerde dahildir.

Bireyler evli de olsalar cinsel hayatlarını muakkak yaşarlar ve bu yaşam onların en doğal hakkıdır evli veya bekar oldukları hiç fark etmez ve kişilerin cinsel kimlikleride kendi sorunları olup bu sorunlar kimseyide ilgilendirmemektedir. Muhtemelen ilerleyen yıllarda 3. cü cinsel kimlik devletmiz tarafından muakkak çıkacaktır çünki eşcinsel nüfüsü her geçen yıl hayli artmaktadır

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın