Palermo’da travestilere olan ilgi arttı

STK savun Buenos Aires fuhuş göl alanında kötü olduğunu söyledi ve travesti ve müşterileri dahil yedi yıl bir okul kız tarafından alınan bir resmin varlığını kabul etti.

Palermo mahalle sakinleri travestiler Yarış lakefront, ailelerin onlarca günlük fiziksel aktivite yapmak birkaç popüler tenis kulübü metre uzaklıkta ve durdurma herhangi bir zamanda seks arzındaki “üstel” büyüme kınadı.

STK “Buenos Aires savun” Göl Regatta Palermo Buenos Lawn Tennis karşısında bulunan kırmızı bölge, yaklaşık 800 travesti ve saygı hiçbir zaman sınırları veya coğrafi üstel büyüme ve aktiviteyi yaşadı dün doğruladı.

O okullar, dini tapınaklar yakın ve nüfusu Palermo ormanlarında sokuldu Gölü Regatta bu alanda, Rose Garden halka arz seks travesti taşımak için karar verdiğinde “2008 yılında bu çatışma bölgesini incelemeye başladı 100.000 kişi ‘dün Javier Miglino, sivil dernek başkanı hatırlattı.

Bu bağlamda, ajans tarafından alınan şikayetlerin sayısı artış olmuştur. ‘2009 yılı Aralık ayında 2013 yılında 2012 yılında, sunumlar 12.116 idi, 2011 yılında, 10,992 sorumluydu genellikle 2010 yılında Palermo kırmızı ışık ilçe travesti 14.999 toplam 8178 kamu sokaklarda fuhuş seks sunan şikayetleri ve ilgili ihlalleri kaydedildi 17112 hâlâ yılın bitirmek için birkaç gün varken biz sadece 21.000 üzerinde kaydedilen tüm kayıtları yendi 2015 yılında 2014 ve 18.999 kaydedildi, o avukat söyledi.

Son yıllarda iş büyümesi sayesinde yerinde seks işçilerinin varlığı çarpılır olmasıdır. Biz raporumuzu başladığımızda “Bugün 250 travesti etrafında bir nüfus var hiçbir tür denetimleri vardır açıkça belirten fazla 800 olan oldu, asgari hijyen ve profilaksi az kullanım kent hükümet tarafından sağlanan portatif tuvalet ve ilk travestiler Tres de Febrero Park bisiklet ve silindiri ve yaklaşık 8 am ertesi gün sürme çocuklar tam aynı anda 17 am varmak, çocuklar orada hala bazı, bu yüzden Okula geçen de yasal tolere ama açıkça ahlaksız edilebilen bir gözlük tanık ‘diye Miglino dedi.

Bu konuda okula Belgrano Mahallesi’nde ailesiyle birlikte yaşayan ve bir çocuk hakkında bir hikaye 17 ‘Dr. görüştü Juan Balestra ‘sorunu gösterir Arcos ve Monroe sokak. Tamara eski yedi yıllık bir kız. Son günlerde, onun öğretmeni Tres de Febrero Park ödev bir çizim yapmak için öğrencilerin istedi. Ertesi gün, küçük o arabalar, ağaçlar, binalar, bisiklet ve ışıklar boyalı işini, teslim, ama aynı zamanda istanbul travesti ve seks istemcileri ödeme dahil.

Dr. ‘Babe Okulu çizim tarihi’ Juan Balestra ‘Belgrano biz geldi biz kontrol ve neler var. Biz çok endişe, hayret. Aile kızgın. Ancak, ne olur travesti sokak fuhuş ile durum Palermo Woods olarak bilinen Tres de Febrero Parkı’nın bütün bölgede kesinlikle taşan olmasıdır ‘Miglino varmıştır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın