Sivil polis Uberaba travesti cinayeti

Uberaba Sivil Polis Mahalle Geraldo Park’ta 9 Haziran tarihinde öldürülen travesti durumunda şüphelilerin arama izleyin. Müfettişler, bazı tanıkları ve suç kaydı yapılabilir video gözetim görüntüleri çalışın.
Soruşturmanın üç satırlık kabul edilir, Sivil Polis gizli kalır. davayı eşlik temsilci Gustavo Abram Anai, soruşturma nedeniyle ipuçları eksikliği yavaş olduğunu söyledi. Ancak, bu zaten homofobi motive edilmiş suç hipotezini ekarte edildi.
“Ben suç mahalline yakın bir kamera vardı, ama kaydedilmez. Araştırmacılar filme iki adresi vardır çalışıyoruz. Biz Manaus ve yakındaki bazı tanıkların gelen anne, duydum. önceki yaşamı yükseltmek zorunda ve hiçbir görgü tanığı vardı, ama prensip motivasyon homofobi yönetiliyor çünkü durum, karmaşık, “dedi.
Davayı hatırlat
Suç 9 Haziran gecesi meydana geldi. 31 yaşındaki mağdurun beden sokakta Geraldo Pagliaro bulunmuştur. Sivil Polis personeli mağdurun vücudunda iki delik, boyun ve kol biri başka bulundu.
Askeri Polis (PM) göre, bir tanık mağdur bir motosiklet ve bir araba, karanlık, erken akşam hem kişiler tarafından kovalanan bildirildi söyledi. Kimse şimdiye kadar tutuklandı.