Tamamen Orjinal Resimleri İle Travesti Partnerler

Bu ilişki ile tatmini arayanların en fazla sorun yaşadıkları konu kesinlikle travesti ilanlar ile karşısına çıkan kişilerin aynı kişiler olmaması. Travesti ilanları çoğu zaman gerçek olsa bile bazen hiç istenmeyen durumlar ile karşılaşılabiliyor. Türk travesti ilanları bazen şaşırtabiliyor kendi resimleri yerine başka resimler yükleyip ilgi çekme peşinde olan travestiler çok daha büyük sıkıntılar yaşayacaklarının farkında bile değiller.

Bütün travesti ilanları elbette gerçek dışı değil hatta çoğunlukla kendi resimlerini yükleyip sorun yaşamak istemeyen travestiler gittikçe artıyor. Ancak belirttiğimiz gibi bazı travestiler kendi vücutlarına güvenemiyorlar ve çekinip kendilerine ait fotoğrafları yüklemekten korkuyorlar.

Bu gibi durumlar da resimlerini beğenerek buluşulan istanbul travestileri ile karşılaşıp sıkıntı yaşayanlar hiç de nazik davranmıyorlar ve kandırıldığını fark edince çılgına dönebiliyorlar. Çünkü zaten travestiler ile ilişkiye girmeyi tehlikeli buluyorlar, istedikleri tatmini yaşamak için resimlerinden vücudunu ve özelliklerini beğenerek tercih ettikleri travesti istedikleri gibi olmayınca tepki göstermeleri gerçekten anlaşılır. Kimse kandırılmak ve istemediği bir partner ile yatağa girmek istemez bu yüzden travesti ilanları gerçek dışı olması her iki tarafında sabrını taşırıp sıkıntılara yol açabilir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın