Dokunma Sanatkarı İstanbul Travesti

Seks esnasında ve öncesinde travestiler ile birbirinize nasıl dokunacağınızı açıklıyoruz.

Gerektiğinde sertleşin.

Gidip de kız arkadaşınızı dövün, tokatlayın demiyoruz tabii ki(Karşı tarafın hoşuna gidiyorsa o başka), ama istanbul travestileri erkeklerin yatakta sertleşmesinden ve agresifleşmesinden büyük bir haz duyuyorlar. Çoğumuz bunu tecrübe etmiştir zaten.

Bu anları yakalamanın sırrı da dikkatli olmaktan geçiyor. Karşı tarafı fiziksel olarak bunaltmayın sakın! Aman ha. Kız arkadaşınızın vücut dili ve davranışları nokta atışını ne zaman yapmanız gerektiğini size belli edecektir.

Dip Not: ‘Doğru nokta’nın yeri değişkendir. Noktanın yerine ek olarak derinlik ve sizin de hızınız değişmek zorunda kalacak, ama korkmayın bu iyi bir şey. Demek ki daha önceki seferlerde başarılı olmuşsunuz.

Kendinizi dinleyin.

Vücudunuzu doğru bir şekilde eğitmeniz çok önemli. Travestinin vücuduna odaklandığınız kadar kendi beden dilinizi ve isteklerinizi de dinleyin, anlamaya çalışın.

Eğer kendi vücudunuzu iyi bir şekilde dinlemeyi öğrenirseniz zamanlamanız da gelişecektir. Mantıklı düşünmeye koyverin, duygularınıza ve içgüdülerinize güvenin.

Vücudunuzu dinlemeyi öğrendikçe o da size doğru anı bulmanız için yardım edecektir. Gözlerinizi kapayın, ana odaklanın ve düşünmek yerine duygularınızın esiri olun biraz. Vücudunuz, doğru anı sizin için kendi kendine bulacaktır.

istanbul travesti

Sormaktan çekinmeyin!

Gitar çalmayı öğrendiğinizi varsayalım. Gitar bir anda dile gelse ve ‘Şu telime bas, hop şurdan şu perdeye parmağını koy ki daha güzel ses vereyim’ dese süper olurdu değil mi?

Şansımıza travestiler konuşabilen varlıklar(Sustukları nadirdir hatta), bu sebeple onlara nelerden hoşlandıklarını sormaktan çekinmeyin. Onun yataktaki mutluluğunu bu kadar önemsediğiniz için mutlu bile olacaktır.

Hatta travestilerin en sevdiği şeylerden biri de seks hakkında konuşmaktır. Onun bedenini ve arzularını tanımak istemenizden daha güzel bir şey olamaz herhalde.

Her şeyi biliyormuş havasından vazgeçin, egonuzu bir kenara bırakın ve soru sormaktan çekinmeyin. Tabii soruyu sorduktan sonra dinlemeyi de unutmayın. Yok dinlemeyi beceremem diyorsanız da en azından ‘Dinlermiş gibi yapmayı’ iyi öğrenin. Bu da bir şeydir, kimi zaman işe yarar.

Ne zaman gerçekten hissediyor, ne zaman rol yapıyor anlamaya çalışın.

İstanbul travesti, erkeklerin yatakta ne istediğini iyi biliyor. Erkeğin, amacının ‘karşı tarafı mutlu etmek’ olduğunun da ziyadesiyle farkındalar. Sırf biz kötü hissetmeyelim diye bazen sahte orgazmlar, inlemeler ve abartılı performanslar sergiliyorlar. Sakın ola ki karşı tarafın inlemelerini ve çıkardığı o sesleri kendinize referans olarak almayın.

Egonuzdan birazcık ödün verin ve kız arkadaşınız ne zaman rol yapıyor, ne zaman gerçekten ‘hissediyor’ anlamaya çalışın. Kabul edelim, bazen karşı tarafın rol yaptığını biz bile anlıyoruz, fakat bunu kabullenmek istemiyoruz. Kadın tarafının rol yaptığını anlamaya başladığınız an seks hayatınız da daha bir tatlanacaktır.

Ne zaman durmanız gerektiğini öğrenin.

Her şeyin fazlası zarar. Gerçek bir aşık ne zaman durması gerektiğini, bir şeyin b*kunun çıktığını iyi bilir. İki tarafın da hislerinin zirve yaptığı anı yakalamak şart! Zaten zirveden daha ötesine gidemezsiniz. Bu noktadan sonra ne yaparsanız yapın zarar. Bir deneyimden sıkılmaya başladığınız an durmanız gereken andır, zorlamanın alemi yok.

Üstelik zirvede bırakmanın faydaları da bol. Tam zirveye gelirken durmanız, karşı tarafın sizi daha fazla arzulamasını sağlayacaktır. Kendinizi iyi bir şekilde pazarlamayı öğrenin. Aranızdaki duyguların bir anda tükenmesine izin vermeyin. Karşı tarafa o arzuyu bir kere tattırın ve tadına doya doya ilişkinize, deneyimlerinize devam edin.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın