İstanbul Travestileri İle Ateşli Geceler

Sizi yarı yolda bırakmıyoruz! Sizin ve partnerinizin en ideal hem de en ateşli geceleri yaşamanız için tüyolarımızı hazırladık!

Duvara Karşı Seks
Özellikle sevgiliniz tam da bu moddaysa duvarla aranızda eriyip gidecektir. İki taraf için de zamanlama doğru olduğunda harika bir tecrübe! Üstelik kaçacak bir yer yok…

Travesti Tarafı İçin Bunun Albenisi Nedir?
Shannon (26): Partnerimin beni duvara dayayıp arkadan gelmesine bayılıyorum. Böylece benim üzerimde büyük bir kontrole ve güce sahip oluyor ve daha da derin girip çıkabiliyor. Üstelik bunu yaparken klitorisimle de oynayabiliyor. Duvara karşı seks yaptığımızda hiçbir yere kaçamayacak olmam ve travesti partnerim bana ne yaparsa bunu kabul etmek zorunda olmam bana inanılmaz bir haz yaşattırıyor. O çaresizlik hissi müthiş bir şey…”

Doggy Tarzı
Bizim taraf için en harika pozisyonlardan biri. Tamamen kontrol bizde, partnerimizin vücudunun her bir uzvu ayrı bir seksi gözüküyor. Kalçalarını bir ileri bir geri oynatmak çok kolay ve üstelik görüntü de muazzam. En derin noktalara ulaşmak bu pozisyonla çok kolay. Erkek için biçilmiş kaftan!

İstanbul Travesti Tarafı İçin Bunun Albenisi Nedir?
Yazarımız Lindsay Tigar(25), Doggy pozisyonu için şöyle güzel bir yorum yaptı: “Doggy yaptığımızda orgazm olmam çok kolaylaşıyor, çünkü bu açı partnerimin G-noktama ulaşmasını kolaylaştırıyor. Üstelik popomun erkeğimin vücuduna çarpması ve çıkardığı o ses, tahrik edici konuşması ve hatta saçımı çekmesi… Mükemmel. İki taraf için de en güzeli…

Kontrolü Ona Vermek
Hep kontrol sizde olacak değil ya, bırakın kadınınız ipleri eline alsın. Belki de onun sizi domine etmesi çok daha seksi bir tecrübe yaşamanızı sağlayabilir. Sizin için olmasa bile karşı taraf için kesinlikle bu etkiyi yapacaktır.

Travesti Tarafı İçin Bunun Albenisi Nedir?
Mary(25): Güç dengelerinin değişmesini çok seviyorum. Erkeğimin güçsüz ve çaresiz bir şekilde altımda olması çok hoşuma gidiyor. Elleri kolları bağlı ve tamamen benim kontrolüm altında, salınmayı bekliyor… Üstte olmayı seviyorum. Hem fiziksel hem de zihinsel olarak kontrol bana geçiyor. Bir erkeği kıvrandırmak en büyük zevkim.

istanbul travestileri

Şipşaklar
Evden çıkmanız lazım! 10 dakikaya arkadaşlarınız, dostlarınız gelecek! Ama kız arkadaşınız da o elbisenin içinde muhteşem gözüküyor, poposu ‘pop’ diye ortaya çıkmış adeta! Bu kısa süreyi değerlendirin yani… Merak etmeyin aynı hisleri karşı taraf da sizinle paylaşıyor.

Travesti Tarafı İçin Bunun Albenisi Nedir?
Megan (25): Şipşak, plansız yapılan seksin hastasıyım. Bir keresinde kız arkadaşlarımla dışarı çıkacaktık ve sadece 20 dakikam vardı. Güzelce giyindikten sonra partnerim arkadan geldi ve beni yatağa attı. Dünyamı salladı adeta. 10 dakikada ikimiz de orgazm olduk. Arkadaşlarım da o gece bana gençleşmiş ve çok güzel göründüğümü söylediler.

Sadece Oral Seks
Bazen sadece oral seks yapmak ve arkasını getirmemek bile iyi sonuçlar verebilir. Karşı tarafı düşündüğünüzü gösteren hareketlerde bulunun, azıyla yetinin ve bir sonraki tecrübeniz de hiç beklemediğiniz bir güzellikle karşılaşabilirsiniz! Tabii burada onu düşünün dediğimize göre oral kısmını yapacak olan sizsiniz.

İstanbul Travesti Tarafı İçin Bunun Albenisi Nedir?
Liz (29): Erkek arkadaşım bazen kanepe kucağıma yatar. Ama bu yatışın nereye gideceği bellidir. Önce kafasını karnıma koyar ve ardından bacaklarımı zorlayarak açar ve yavaş yavaş aşağıya doğru gider. Sanki büyü yapıyor, yani anlamıyorum, kısa sürede geliyorum ve her seferinde de harika hisler yaşatıyor bu buna… Ben de yatakta onun istediği şekilde davranıyorum.

Halka Açık Ortamlarda Gizli Seks
İstanbul travestileri ona sahip olmanız lazım, geldiler bir kere artık gitmiyorlar. İlla olacak! Riski almanın tam vakti. Ne kadar halka açık ne kadar uygunsuz bir yerde olursanız olun bu iş olacak. Üstelik yakalanma ihtimali, o risk seksi güzelleştiren nefis bir şey…

Travesti Tarafı İçin Bunun Albenisi Nedir?
Kerri (32): Seksin en güzel, en harika olduğu an ortada tabular olduğunda ortaya çıkıyor. Partnerinizle birbirinizi çok istiyorsunuz, ama olmaz olamaz… Etraf insan kaynıyor. Mesela ben ve erkek arakadaşım bir seyahatimizden eve dönerken yolda çabuk bir seks yapmıştık. Arabamızı kenara çekmiştik. İşimiz bittikten sonra bir polis geldi, ama bir şey görmediğinden ceza kesmedi. Ama o yakalanma hissi, o risk anlatması inanılmaz güç bir haz. Her şeyin tadını katlayarak arttırıyor. Hayatımda yaşadığım en nefis seks tecrübeleri de hep bu yakalanma hissiyatı işin içine dahil olduğunda ortaya çıkıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın