Sağlıklı Cilt Sahibi İstanbul Travestileri

Doğru ve sağlıklı beslenerek genç ve parlak bir cilde sahip olabilir ve cildinizi kırışıklıklara karşı koruyabilirsiniz.

İşte sağlıklı bir cilt için beslenme önerisi:

Kırmızı et
Çinko ve demir içeriğinden dolayı cilt sağlığını korumada ve geliştirmede etkilidir. Haftanın iki günü kırmızı et tüketmeye özen gösterin.

Süt ve süt ürünleri
Başta çinko olmak üzere zengin mineral içeriği sebebiyle sağlıklı cilt üzerinde etkilidir. Her gün ortalama 2-4 porsiyon süt ve süt ürünleri tüketmeyi ihmal etmeyin.

Kefir
Probiyotik özellikli kefirde cilt dostu bakteriler bulunmaktadır. Cildi hem iç hem de dış yönden düzenler ve onarır.

Zeytinyağı
Omega-9 kaynağı olan zeytinyağı cilt sağlığı üzerinde olumlu etkilidir. Özellikle yaşa bağlı cilt kırışıklıklarından korunmada etkilidir.

Balık
Ton balığı ve balığı başta olmak üzere omega 3 içeriğinden dolayı haftanın üç günü mevsim balığı tüketmeye özen gösterin. Omega 3 yağ asitleri, cildin nemlenmesine katkı sağlar.

Mor renkli meyveler
Travesti cilt dokusunu besleyen kılcal damarları koruyan ve kuvvetlendiren flavonoid dut-böğürtlen tipi meyvelerde bol miktarda bulunur. Kan dolaşımına faydalı olan bu meyveler cildinizin geç yaşlanmasını sağlar; cildi oluşabilecek kırışıklara karşı korur.

Su
Cildin nem dengesinde büyük rol oynar. Sağlıklı bir cilt için her gün ortalama 2 litre su için.

Yumurta
İçeriğindeki Biotin ve B12 vitaminleri sayesinde derinizin yenilenmesini ve parlak, canlı bir cilde kavuşmanızı sağlar.

Ceviz
Omega 3 içerir bu da cildin elastikiyetini sağlamasında yardımcı olur.

Turuncu renkli meyve ve sebzeler
Yüksek A vitamini içerikleri ile cilt dostu besinlerdir. Cildi ultraviyole ışınlarına karşı korur. Ayrıca kuvvetli antioksidanlara sahip olduğu için cildinizi kırıştırmaya sebep olacak serbest radikallerle de savaşır.

istanbul travestileri

İstanbul Travestileri Cilt Bakım Önerileri

İstanbul travestileri yüzlerinde ince çizgiler, kahverengi işaretler, gülümseme çizgileri, kaz ayağı gibi ilk yaşlanma belirtilerini gördüğünde birden panik oluyorlar. Pek çok sebebe göre değişse de, bu sinyaller 30’undan sonra belirir. Panik yapmaya gerek yok çünkü iyi haber şu ki gördüklerinize yanıt vermek için asla çok geç değildir. Ne zaman fark edip müdahale ederseniz, o kadar iyidir. Çünkü geç kalmak hiçbir şey yapmamaktan çok daha iyidir.

Şimdi sırasıyla bakalım;

– Medikal estetikten yardım alın. Zamanında yapılmış ve bireysel ihtiyaçlara göre planlanmış bir medikal estetik programı, her zaman yaşınızın iyisi olmanızı sağlar.

– Gıdanıza dikkat edin. İşlenmiş gıdalardan uzak durun. Şeker cilde çok zararlı. Başta su olmak üzere sıvı alımınızı artırın.

– D vitamini çok önemli. Özellikle kışın güneşi gördüğünüz an, açık havada bu vitamini depolamaya gayret edin. Yazınsa güneşin zararlı etkilerinden korunarak, makul saatlerde güneş banyosu yapın.

İstanbul travesti kilosuna dikkat etmeli. Kilo her zaman sizi olduğunuzdan daha yaşlı gösterir. Ayrıca sık kilo alıp verme de yine cildin formunu bozan bir durumdur. Bu sebeple egzersizle sabitlenmiş kilo yönetimi bir yaşam biçimi olmalı

– Nemlendirici kullanın. Özellikle Örümcek Ağı kremi gibi içeriğiyle anti aging formülasyona sahip ürünleri tercih edin. Bitkisel kök hücre ve peptitler cilde son derece faydalı. Düzenli şekilde kullanın, cildinize destek olun. Aynı şekilde haftalık evde uygulayacağınız maskeler de cildinize son derece faydalıdır.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın