istanbul travesti 2023 hedeflerini belirledi

istanbul travesti 2023 hedeflerini belirledi
istanbul travesti 2023 hedeflerini belirledi

istanbul travesti 2023 hedeflerini belirledi

istanbul travesti 2023 hedeflerini belirledi
istanbul travesti 2023 hedeflerini belirledi

2023 yılı istanbul travesti için heyecan , mutluluk ve aşk getirecek. Geride bırakmaya hazırlandığımız yıl boyunca sorunlar ve problemler eşlik etti hayatımıza. Her birimizin farklı farklı anlamlar yüklediği kelimelerin çoğu kez yetersiz kaldığı kimi zaman sözlerimizle kimi zaman davranışlarımızla  yansıtabildiğimiz yansıtamadığımız ruhumuzda fırtınalar koparan  o eşsiz duygu Hayatın anlamı zenginliği AŞK! 2022, istanbul travestileri için hayal kırıklarıyla dolu ve kalbinizi kıran birçok hadisenin yaşandığı bir yıl olabilir ama gelecek sene yeni bir aşk kapınızı çalabilir. İşte 2023 yılında aşkla tanışacak beş burç…

Leyla ile Mecnunu Şirin ile Ferhatı daha bilinmeyen niceleri. VENÜS ile MARS’ın bitmek bilmeyen tutkusu sevdası ve doğum haritalarımızda bizlere yansımaları kalplerimizi heyecan ateşi ile coşturan küstüren o güçlü ve özel duygu. Şimdilerde aşk anlamını da kıymetini de geçmiş dönemlere göre fazlasıyla yitirmiş durumda. Tahammülsüzlüklerimiz egolarımız ve yönetme isteğimiz emekle tutkuyla heyecanla bazen gözyaşı ile beslenen o yüce duyguyu maalesef ki alt etmekte.

Kova’nın gelecek yıl aşk hayatlarına bakıldığında ruh eşlerini bulma olasılıkları çok yüksek görünüyor. Özellikle yılın ilk aylarında duygusal adımlar atmak yerine daha tutkulu ilişkilere adım atacaksınız. Sizin için mükemmel olduğunu düşündüğünüz kişilerle karşılaşmanız oldukça olası. Bu kişiyi bulduğunuzda derin bir bağ kuracak ve mutluluğa ulaşacaksınız.

Bu yıl ilişkileriniz çok daha sabit ve durağan görünüyor. Bu elbette yeni biriyle tanışmayacağınız anlamına gelmiyor. Sakinlik, huzur ve güven duygusu ilişkilerinize hakim olacak. Egolar ve hedefler konusunda karşınızdaki kişiyle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz ancak yılın ikinci yarısında ilişkilerinizin çok daha sağlam temellere oturduğu görülüyor.

Aslanlar genelde partnerlerinin duygularına ve isteklerine karşı hassastır. İlişkilerinde ise talepkar ve dominant olurlar. Bu yıl ise işler biraz değişiyor. Nisan ayından yıl sonuna kadar aşk konusunda oldukça şanslı olacaksınız. Beraberliklerinizde daha olgun olacak ve sağlam adımlar atacaksınız.

istanbul travesti YENGEÇ burcu aşk haritası

2023 burç yorumlarına göre, yengeçler de bu yıl aşk konusunda şanslı. İlişkileriniz bu yıl daha romantik ve samimi olacak. Sevgiliniz veya eşinizle beraber uzun yolculuklara çıkacak ve beraberliğinizin tadını çıkaracaksınız.  Bekar yengeçlerin cazibesinde belirgin bir artış olurken karşı cinsten gelen tepkiler daha cesur olacak.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın