İstanbul Travesti İle İlişkiniz Neden Kısa Sürüyor?

Travesti ilişkileri evet genel olarak kısa sürüyor etrafımızda gördüğümüz kadarı ile taş patlasın zorlayın beş yıl ilk iki yıl çok güzel iki yıldan sonra patlaklar veriliyor. Bu ayrılıkların sebepleri başlıca şunlar olmaktadır. Trans kadın ayrılıyor ise en birinci sebebi aldatılmıştır. Aldatılmayı hangi kadın kabullenir tabi ki birinci aldatma da bu bitmiyor 4-5 defa bu tekrarlanıyor ve bitiş noktasına geliyor.

Erkek bitiriyor ise en belirgin ve uydurmaca bel ki kendisi bile inanmadığı koca bir yalan benim ailemin benden beklentileri var benim evlenmem lazım gibi klasik bahaneler aslın da bunun altında İstanbul Travestileri deyimi ile bir soğukluk yada gözü başka yere kaymış bu bahane ile daha rahat ayrılırım düşüncesidir.

Aslın da hiç kimse bir gün biter gözü ile bir ilişkiye başlamıyor. Uzun bir başlık oldu biz bugün istanbul travesti aşkları üzerine konuşacağız. Bu ilişkiler anatomi olarak iki erkeğin aşkı demektir. Herkes herkese aşık olamıyor kesinlik ile ortak paylaşımları ve ten uyumu çok önemlidir uzun vadeli bir aşk için. istanbul travestileri de zaman zaman aşk konusun da karmaşalar yaşıyorlar. Aşkın net tanımını yapabilen var mı? Herkes kendi yaşadığı yada hissettikleri duygulara dayanarak tanımlar herkesin duyguları farklı olduğu için kimisine göre yürekte yanan bir volkan kimisine göre ise belki de patlayan volkan sonucu oluşan kül olabilir kişiye göre değişmektedir.

Niçin kısa sürüyor? Kadınların doğasında daha doğrusu dişilerin annelik duyguları gereğince bir takım kıskançlıkları olabiliyor doğrusu bu kıskançlığın temelinde aşırı bir sahiplenme ve kaybetme korkusu yatmaktadır erkekler de buna gelemeyip çok çabuk sıkılıyorlar. Oysa ki ortada ciddi bir ilişki yani bahsettiğimiz aşk olsa ne bir aldatma o ilişkiyi bitirir nede o kıskançlık zaten aşk olsa bu olaylar meydana gelmez . Neden mi kısa ? Çok değer verdikleri için erkekler bu değere alışık olmadıkları için bitiyor. Başka bir açıklaması yok.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın