İstanbul Travesti İle Zayıflatan Seks Pozisyonları

Cinsel ilişki sırasında hiç de azımsanmayacak boyutlarda enerji harcadığımızdan daha önceki yazılarımızda bahsetmiştik. Hal böyle olunca, ”yatakta geçireceğiniz zamanı egzersiz rutinine dönüştürmek varken niye hem seks hem de egzersiz için iki ayrı zaman dilimi yaratmak zorunda kalasınız?” diye düşündük ve günlük egzersiz ihtiyacınızı fazlasıyla karşılayacağını düşündüğümüz birbirinden zorlayıcı seks pozisyonlarını sizler için derledik.

Hayatın koşuşturmacası içinde bırakın ilişkimize, kendimize ayıracak vakti bile zor buluyoruz. İşten ve trafikten arda kalan zamanı ev işlerine, kendimize ve sevdiklerimize eşit şekilde dağıtmak zorundayız. Ancak çoğu zaman bu dağılım eşit olamayabiliyor ve bazı istek ve ihtiyaçlarımızdan ödün vermek durumunda kalabiliyoruz. Bu nedenle de günlük hayatlarımızda mümkün olabildiğince tek seferde birden çok isteğimizi ve ihtiyacımızı giderme eğilimindeyiz.

Arch

Core bölgesi ve kalça kasları

Arch pozisyonu, köprü pozisyonunun farklı bir versiyonu. Bu pozisyonda köprüden farklı olarak travesti partner kollarının değil, omuzlarının üzerinde durarak belden itibaren olan kısmını ayaklarıyla yukarıya doğru ittirir.

Bu pozisyonda da köprü pozisyonundayken çalışan kaslarınız çalışıyor, tek farkı daha yoğun çalışmaları! Bu pozisyonda alt vücudun havaya kaldırılması için kollardan destek alınmadığından, core bölgesi ve kalça kaslarından daha fazla destek alınması gerekiyor. Bu da, o bölgelerdeki kasların daha fazla çalışmak zorunda olması demek.

Kasları daha fazla çalıştırmanın yanı sıra, sırtta ve belde sakatlıklar yaşanmaması için arch pozisyonu köprü pozisyonundan daha güvenli bir pozisyon.

Doggy Style

Core bölgesi, üst bacak, kalça ve kol kasları

Misyoner pozisyonunda olduğu gibi, ters pozisyonda ilişkiye girmek de core bölgesini çalıştıran seks pozisyonlarından biri. Bu pozisyonda vücudun dengede durabilmesi için, yoğunluklu olarak karın bölgesindeki kasların kullanılması gerekiyor. Core bölgesine ek olarak, quadriceps (üst bacak kasları) ve glutes (kalça kasları) bölgeleri de arkadan gelen itme gücüne karşı koymak için yoğun şekilde çalışıyor.

Bu pozisyonu ayrıca küçük eklemelerle üst / alt karın, üst bacak ve kalça kaslarına ek olarak kol kaslarınızı da çalıştırmak için kullanabilirsiniz. Kollarınızın açısını değiştirerek, yatak yerine duvardan ya da yatak başından destek alarak kol ve omuz kaslarınızı da aktif şekilde kullanabilirsiniz.

Cowgirl

Core bölgesi ve kalça kasları

Standart cowgirl pozisyonunda istanbul travesti üstte olduğu ve yataktan ya da yerden destek aldığı için en aktif çalışan kas grubu kalça ve karın kaslarıdır.

Ata binerken alt karın ve pelvik bölgesi kasları aktif olarak çalıştığı gibi, cowgirl pozisyonunda da ileriye ve geriye doğru hareket ederken meydana gelen kasılma ve gevşemeler bu bölgeleri etkili şekilde çalıştırır.

Cowgirl pozisyonunda farklı uyarlamalar yaparak, daha fazla kas grubunu çalıştırabilirsiniz. Örneğin, dizleriniz yerine ayaklarınızın üzerinde çömelmiş vaziyette hareket edebilir, bu pozisyonu squat antrenmanına dönüştürebilirsiniz.

istanbul travesti

Lotus

Core bölgesi ve kalça kasları

Lotus pozisyonu da misyoner pozisyonu gibi travestinin en pasif kaldığı seks pozisyonlarından biri. Her ne kadar erkeğin daha aktif olduğu bir pozisyon olsa da, Lotus pozisyonunda cow girl pozisyonunda çalışan core bölgesi ve kalça kasları yoğun olarak çalışıyor. Core bölgesi kasları vücudun dengede durmasını sağlarken, kalça kasları öne doğru kolaylıkla manevra yapmanıza olanak veriyor.

Standing

Core bölgesi ve bacak kasları

Standing, en zorlayıcı ve en çok efor sarf etmenizi gerektiren seks pozisyonlarından biri. Özellikle erkek partnerin travesti partnerini kucağında taşıyacağı düşünüldüğünde, dengeyi korumak ve ayakta kalabilmek için bir çok farklı kas grubunun bir arada çalışması gerekiyor.

Bu pozisyonda, travesti ve erkek yüz yüze bakar durumdayken, core bölgesi ve üst bacak kasları devrededir. Travesti tek bacağı üzerinde duruyorsa, tüm bacak kasları ve core kasları çalışacaktır. Travestinin iki bacağının da partnerine sarılı olduğu durumda ise vücudu dengede ve ayakta tutma görevi core bölgesi ve kol kaslarına geçer. Partnerlerin yüz yüze olmadığı, iki partnerin de aynı yöne baktığı pozisyonda, doggy style pozisyonunda çalışan kaslar çalışır.

Misyoner

Core bölgesi ve kalça kasları

Misyoner pozisyonu, aslında travestinin ilişkide en pasif olduğu ve genelde ilişkiye girmeye çok da istekli olmadığı zamanlarda kolaya kaçmak için tercih ettiği bir seks pozisyonu olarak bilinir. Erkeğin üstte ilişkinin tüm sorumluluğunu üstlendiği ve travestinin kendisini pasif konumda bıraktığı bu pozisyon, aslında görünenin ötesinde vücudun en önemli kas grubundan biri olan core grubu kaslarını en iyi çalıştıran seks pozisyonlarından birisi.

Etkisi ne kadar istekli olduğunuza bağlı olarak değişmekle birlikte, karşı tarafın size uyguladığı ittirme kuvvetine tepki olarak pelvik bölgenizi (kasıklar) yukarı doğru kontrollü şekilde ileri itmeniz, üst ve alt karın kaslarınızın mükemmel şekilde çalışmasını sağlar. Bu bölgedeki kasların aktif olarak çalışması, bel ve karın bölgesindeki yağların yakımını hızlandıracaktır. Burada dikkat etmeniz gereken nokta, itme hareketini sırtınızdan değil, pelvik bölgenizden destek alarak yapmanız. Aksi taktirde bel bölgesinde ağrı ve küçük çaplı sakatlanmalar yaşayabilirsiniz.

Misyoner pozisyonu ayrıca core bölgesi kadar yoğun olmasa da kalça bölgesindeki kasları da çalıştıran bir pozisyon. Yukarı kalkış ve inişlerde kalça kaslarınızı kasıp gevşettiğiniz için, bu bölgede de incelme ve sıkılaşma sağlayabilirsiniz.

Makas

Core Bölgesi Kasları

Vücut ağırlığının, dolayısıyla yer çekimi kuvvetinin devreye girmediği bu pozisyonda, daha rahat ve yumuşak penetrasyon sağlanıyor. Bu nedenle makas pozisyonu özellikle hamile travestilere sıklıkla öneriliyor. Çok yorgunsanız ve ilişkide çok efor sarf etmek istemiyorsanız bu pozisyonu kullanmayı deneyebilirsiniz. Ancak fazla efor harcamayacağınız, kas gruplarınızın çalışmayacağı anlamına gelmiyor.

Bu pozisyonda bacakların çapraz şekilde kenetlenmesi nedeniyle rahat hareket etmek mümkün olmayacağından, vajina içindeki ve core bölgesindeki kasların içten kasılarak uyarılmayı sağlaması gerekiyor. Bu nedenle makas pozisyonu, core bölgesi kaslarını en çok çalıştıran seks pozisyonlarından biri olarak listemizdeki yerini alıyor.

Köprü

Kalça, kol, bacak ve core bölgesi kasları

Köprü, vücudun yukarı bakarak kollar ve bacaklar üzerinde köprü şeklinde durulmasını gerektirdiği için hem esneklik hem de güç gerektiren bir pozisyon. Hem bu şekilde dengede durmak, hem de hareket etmek gerekeceğinden ileri düzeydeki bu pozisyonu denemeden uzunca bir süre önce yogaya başlamanızı tavsiye ediyoruz.

Köprü pozisyonunu altınıza yastık koyarak yapsanız bile, kendinizi yukarıda tutmaya çalıştığınız için ister istemez kalça ve iç / alt bacak kaslarınızı çalıştırmak durumundasınız. Aynı zamanda, kalça ve iç bacak kasları kadar olmasa da, üst ve alt kol kaslarınız, üst karın kasınız, kalça kaslarınız, arka üst bacak kaslarınız da bu hareketle etkili şekilde çalışacak bölgeler.

Lunges

Üst bacak ve kalça kasları

Spor salonunda en çok zorlayan ve acı veren hareketlerden biri olan lunges hareketini yatak odanıza taşımaya ne dersiniz?

Adından da az çok tahmin edebileceğiniz üzere lunges pozisyonunda travesti bir bacağı 90 derece kırık, diğer bacağı yerde olacak şekilde erkeğin üzerine oturur. Bu pozisyonda yapılan hareketler özellikle üst ön / arka bacak kaslarını, core bölgesi kaslarını ve kalça kaslarını etkili şekilde çalıştırır.

Özellikle tüm gün masa başında oturarak çalışmak zorunda olanlar için bu pozisyonda seks yapmak, bacak kaslarını esnetecek ve uzun vadede rahatlama sağlayacaktır.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın