Polis çizilerek bir travesti bildirdi

Bir polis memuru onu uyandırmak çalıştığınızda o bir taksi içinde uyuyordu çünkü bunu çizik bir travesti bildirdi.

Olay Tucumán ve Belgrano köşesinde Dün sabah erken oluştu. O uykuya dalmıştı çünkü travesti polis temasa Bir taksi şoförü görünüşte bir yolcu aldı.

Yedi polis personel olay yerine geldi ve asker biri yolcu uyanmak karar verdi. Travesti polis çizik zaman o uyanmış korkmuştum gibi iddia yüzünde, bu eylemin arkasında olurdu.
Aslında sonra, durumun gergin olduğunu ve travesti kötü tepki gösterdi olurdu olurdu, bu yüzden onu tutuklamak için karar verildi, ama o saate serbest bırakıldı.
Polis ayrıca olayla ilgili raporunu sunmuştur.

Tehdit
Cuma akşamı bir başka olayda, tehdit altında bulunduğu bir polis oldu.

14 civarında, Florida ve Passage Rizzo köşesinde, karakol Onuncu gelen personelin tespit edilirken. Bölgede şüpheli hareket ettiğini takma adı “Cachilo” bilinen Diego Rolando Silva (27), yakalandı Ben fiziksel olarak saldırmaya çalıştı ve polis sonra bir kadını öldürmekle tehdit olurdu.

Sürece prosedür olarak konu yakınları birliklerine karşı gerçekleştirilen künt nesneleri atma durdurmaya çalıştı, ama sonunda genç adam geliştirilen karakola götürüldü.

O üniformalı tehdit

Bir adam polis memurları öldürmekle tehdit sonra dün tutuklandı.
Üçüncü Karakolundan 08:20 civarında asker Polis Kurumsal İlişkiler alanından bildirildiği gibi polis personelinin Cumhurbaşkanı Caddesi Castillo araç trafiği yönlendirilir öldürmekle tehdit etmişti Mario Lionel Gonzalez (24), gözaltına Yakın Monument Felipe Varela için, yerde bir trafik kazası olmuştu çünkü.
Etkili Yargı Birimi No. 3 suç duyurusunda bulundu ve söz konusu Talimat 1 No’lu Dairesi emrinde polis karakolunda teslim edildi.