Seks Deneyimlerinizi Kullanın

Hayatımızda yaşadığımız iyi veya kötü olaylar insanların tecrübesini arttırır. Bu tecrübeler sayesinde daha sonra karşılaşılan ve yapılmaması gereken davranışlara engel olur. Yapılan yeni şeyler memnun edici değil ise, bizi pişman eden davranışlarsa yine tecrübe olarak aklımızda yer edinir. Her gün yaşadığımız olaylar ve etkileşimde bulunduğumuz insanlar ile girdiğimiz münasebetlerin kalıntıları bilinç altımızda yer alır ve ortaya çıkacağı zamanı bekler. Yaşanılan kötü tecrübeler aslında yaşandığı için üzülünen şeylerdir. Ancak yaşamın devamında yanlışa düşülmemesi için de en büyük nedeni oluşturur. Bu sayede yapmak üzere olduğumuz hatalardan geri döner ve üzüleceğimiz olayları en baştan engellemiş oluruz ki bu katkı kötü tecrübelerin bir katkısı olarak bize geri dönmüştür. Bunun farkına varmak ve kötü tecrübeler de olsa bize katkısının olacağını öğrenmemiz bizleri az da olsa mutlu edebilir.
Cinsel ilişkilerinde üzüntü yaşayan ve yanlış seçim yapanların kötü tecrübeleri sayesinde yeni partnerler seçmesi buna örnek gösterilebilir. Daima bayan escortlar ile birlikte olan fakat zevk alamayanların travesti tercih edip mutluluk yaşaması tesadüf olamaz. İstediği ve varmaya çalıştığı hazzı travestiler sayesinde yaşayanlar başka bir bayanla bu zevki alamayacağını yürekten hisseder. Özellikle İstanbul’da yaşayan ve geçtiğimiz yıllarda insanlara hep kötü kişiler olarak gösterilmeye çalışılan travestilere ilgi oldukça yoğundur. Tatmak istediği zevki İstanbul travesti bayanlar ile yaşayanlar neden bu kadar boş insanlarla vakit geçirdiğini ve uzun zamandır neden beklediğini sorgulamaktadırlar. Tutkulu ve partnerinin tüm isteklerini yerine getiren Bakırköy travesti bayanları seçenlerin artması da buna güzel bir kanıt olarak karşımıza çıkıyor. Kendini hep böyle hisseden ancak hep bayanlar ile birlikte olması gerektiği dayatılan kişiler asıl mutluluğa bu seçim sayesinde ulaşıyorlar.
Tecrübelerin artması iyi ya da kötü olması pekte bir önem teşkil etmez kimi zaman kötü tecrübeler daha fazla önemlidir. Bunun nedeni kötü tecrübelerin kolay kolay unutulmaması ve aynı durumla karşılaşıldığında hemen vazgeçme eğilimine yönelmedir. Yaşayacağınız her türlü tecrübe size pozitif katkı sağlar.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın