Thammy Miranda cinsiyet değişikliği ‘Ben bir travestiyi hissettim’ diyor

Aktris Cuma günü Jô Soares ile bir röportaj (24) verdi ve süreç transexualização ayrıntılarını ortaya çıkardı
Thammy Miranda Cuma (24) üzerine “Programa do jo” nin konuklarından biri oldu ve onların transexualização sürecinin ayrıntılarını ortaya çıkardı. Ailem bile her zaman benim kariyerimi takip edenler için. Alışması için “Bu zor bir kamu insanım için, zaman konusunda.” Diye. ‘Ama transexualização süreçte, ben erkek olacak söylemek zor insanlar alışmak, “zaten yüz saçlara sahip başlıyor Gretchen kızı, dedi.

O, o gizli bir polis müfettişi oynadığı “Salve Jorge” romanında, içinde çalışırken Thammy bir kadın gibi giyinmiş son kez, 2013 yılında oldu. aktris onun görüntüsü ile acı olduğunu söyledi. “İlk eşcinsel keşfetti ve kadınlara ilişkilendirmek bana başladı. Ama sonra artık bedenimi ile birlikte alabilir. Ben aynaya baktım ve beni rahatsız. O bir kadın resmine bakarak bir adamdı, ben bir travesti hissettim” Thammy hatta “o benim altıncı parmak, vücudumun bir parçası değildi şeyler almıştı sanki. O yaralama, benim duygu olduğunu” meme kaldırma ameliyatı yapmak için götürdü açıkladı söyledi

çocuk partisi için “amca” denilen istedi sanatçı, onun annesi Gretchen dans gün fotoğrafları incelerken, onun güzelliğini görebilirsiniz, ancak bu görüntü insanlara göstermek vermedi söyledi. “Çok güzel bir kadındı, ama somurtma, sıkıcı oldu. Beni almak olmaz,” diye espri yaptı. O ve onun kız arkadaşı Andressa Ferreira, erkek cinsel organı ile ilgili olarak çözüldü nasıl sorulduğunda, Thammy seyirci, kahkaha neden “Hayır, biz satın!”

Thammy Miranda bütün bu süreçten geçiyor varlık nasıl detaylara bir kitap hazırlıyor. O yayınlanması için bazı resimler ayırarak, her zaman bir daha erkeksi bir tadı vardı ipuçları bulduğunu söyledi. “Ben Kichute giydi ve benim doğum bebek He-Man oldu,” dedi.

Thammy sakalı boyaları ve diğer ünlü ile Julina partide erkek giysileri giyer

Çarşamba (22) üzerine, Thammy wanessa São Paulo, gelin gibi giyinmiş aynı partide Julina olmuştur ve kaprislere bak. Kız Andressa eşliğinde, Gretchen kızı yüzünde sakal boyamak için kalem kullanılır ve kot pantolon, kırmızı gömlek ve gri ceket için seçti.

Parti ayrıca Felipe Titto, Gianne Albertoni, eski BBB André Martinelli, Lucas Malvacini, Caroline Bittencourt, gelin şarkıcı Gusttavo Lima, Andressa Suita ve Buddy Valastro, “Cake Boss” varlığı, hangi daha önce dahil Ay reality show Record “Confectioners Brezilya, Savaşı” kaydetmeye başladı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın