Travesti İle Tantrik Seksi Keşfedin!

Bu felsefeye göre; evren Shiva ve Shakti adı verilen tanrıların simgelediği travesti ve erkek birleşiminden meydana geliyor. Tantra, cinsel birlikteliği orgazmdan çok partnerle bütünleşme olarak açıklıyor.

Tanrik cinselliğin temelinde, orgazm sırasında vücuttan atılan enerjiyi vücudunuza geri döndürerek daha fazla enerji depolamak yatıyor.

Tantrik cinsellikte orgazma ulaşmak gibi bir amaç yok. Aksine, cinsel aktiviteyi mümkün olabildiğince uzun tutarak travesti partnerinizle aranızdaki cinsel enerjiyi ve bağlılığı arttırmak, Tantra öğretisinin temel amacı. Klasik cinsel aktivitede sürekli sona odaklandığınız için anda yaşadıklarınızın farkında olamıyorsunuz. Ancak Tantrik cinsellik, içinde bulunduğunuz her anın farkında olmanıza ve cinsellikten daha fazla zevk almanıza yardımcı oluyor.

Women’s Bodies, Women’s Wisdom (travestinin vücudu, travestinin bilgeliği) adlı kitabın yazarı Crristiane Northrup, ‘’Cinsel enerji, bireyi sağlıklı kılan en güçlü enerjidir. Yapılan çalışmalarda, birbiriyle duygusal bir bağ geliştirmiş olan çiftlerde stres hormonlarının azaldığı ve mutluluk hormonu olarak bilinen serotonin miktarının arttığı gözlemlendi.’’ diyor.

Doğu felsefesine yön veren cinsel öğretilerden biri olan Tantrik cinselliği sizler için araştırdık ve yeni başlayacak olanlar için ‘’Tanrik cinselliğe giriş’’ dersi niteliğinde kısa bir öneri listesi hazırladık;

Nefeslerinizin birbirine karışmasına izin verin

Karşınızdaki kişinin nefes alış-verişleriyle uyumlu bir şekilde nefes alıp vermek, partnerinizle aynı frekansa girebilmenizin en kolay yoludur. Partnerinizin kucağına, ona en yakın olabileceğiniz şekilde oturun ve o nefes verirken nefes alıp, nefes alırken nefes verin. İstanbul travesti partnerinizin verdiği nefesi içinize çektikçe, vücutlarınızın daha da yakınlaştığını ve onun bir parçası haline gelmeye başladığınızı hissedeceksiniz. Nefes kontrolü, tüm yoga pratiklerinin ve Tantra öğretisinin en temel prensibidir.

travesti

Acele etmeyin

Tantrik cinsellik orgazma ulaşmayı hedeflemediği için, sürecin neredeyse tamamı ön sevişme şeklinde gerçekleşiyor. Zevkli ve yavaş bir ön sevişme, erkeklerde boşalmanın daha uzun bir süreye yayılmasına ve istanbul travestileri daha yoğun bir orgazm deneyimlenmesine yardımcı oluyor. Cinsel aktiviteyi ne kadar uzatırsanız, biriken cinsel enerjiniz de o kadar artmış oluyor. Bu nedenle içinde bulunduğunuz zamanı sona değil, birbirinize odaklanarak geçirmelisiniz. Tıpkı meditasyonda olduğu gibi, düşünceleriniz başka yerlere kaydığında dikkatinizi partnerinize geri verin ve içinde bulunduğunuz anın tadını çıkarın.

Gözlerinizi açık bırakın

Cinsel birleşme sırasında gözlerinizin açık olmasının temelinde, karşınızdaki kişiyle kurmuş olduğunuz derin romantik bağlantı yatar. Gözlerin içine bakmak kolay bir uygulama gibi dursa da, bir çok çift bunu uygulamakta zorlanıyor. Göz kontağı kurabilmek ve uzun süre karşınızdaki kişinin gözlerinin içine bakabilmek büyük bir sabır ve duygusal dayanıklılık gerektiriyor. Özellikle bu kişi sevdiğiniz ve hali hazırda zaafınızın olduğu biriyse, bu kişiye karşı tamamen açık olabilmek çok daha zor olabiliyor.

Bulunduğunuz ortamı uygun şekilde düzenleyin

Tantrik cinsellikte bulunduğunuz ortamın rahatlatıcı ve konforlu olması çok önemlidir. İlk adım olarak etraftaki dikkat dağıtan tüm ıvır zıvırdan kurtulun. Odanızı mümkün olabildiğince sadeleştirdikten sonra çiçekler, mumlar ve dekoratif kumaşlarla süsleyin. Koku, duyularınızın harekete geçmesi için kullanabileceğiniz en etkili araçlardan biri. Bu nedenle yasemin, yılang-yılang ya da gül gibi bitkilerin yağlarını vücudunuza sürebilir ya da aromatik oda kokularını kullanabilirsiniz.

Yatağınızın ve yatakta kullandığınız yastık, çarşaf, yorgan gibi eşyaların rahat olması da çok önemli. Son olarak, ikinizin de hoşuna giden, rahatlatıcı bir müzik de açtıktan sonra, odanız romantik bir geceye hazır demektir.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın