Travesti Seçim Hakkı

 

Yaşadıkları çevre ile sorunu olmayan ve şimdilerde daha çok kabul gören istanbul travestibayanlara ilginin artması bu yüzden olmalıdır. Kendini daha önce baskılara yenik düşüren bireylerin aslında istedikleri ilişki tarzına kavuştukları bir gerçektir. Öyle olmasa günümüzde travesti bayanlara ilginin artmasını başka türlü açıklanabilir bir şey olmayacaktır. Kendi tercihinde mutlu olan ve herkesin aynı düşünmesi gerektiğini düşünen bir kafa tarzı günümüzde kabul görmeyen ve çağdışı bir yaklaşımın örneği haline gelmiştir.

Dış görünüşleri ve iletişimleri ile beşiktaş travesti bayanların partnerleri ile daha rahat takılıyor olabilmesinin nedeni de kesinlikle budur. Tercih hakkını kullanarak en doğruyu yaptığını düşünenler artık onlar ile beraberlik yaşayabiliyor hale geldi. Bu sayede zevki tadabiliyor ve mutluluğa ortak bir partner bulabiliyorlar. Verdikleri karar sayesinde istedikleri zevklere rahatlıkla ulaşabiliyorlar.

Cinsel partner seçiminde tercih hakkını kullanan ve ne hissediyorsa onun peşine düşenler seksin vereceği mutluluğu yaşayabilir. Kendini farklı hisseden ve hemcinsine ilgi duyan bir kişiyi karşıcins ile ilişkiye girerse mutlu olacağını söylemek ya da düşünmek ona yapılacak en büyük haksızlıktır. Aynı düşünceyi kendi üzerinde düşünmek ve empati kurmak gerekir. Bir bayan erkeklerden hoşlanıyor ve cinsel ilişkiden zevk alabiliyor ise tercih hakkını bu yönde kullanır. Tam tersi durumda bir bayan ile cinsel ilişkiye girmesi düşünülemez ve gerçekçi gelmiyorsa bunu karşı taraf için de düşünmek anlamsız olacaktır.

Her geçen gün tercih hakkını gerçek hisleri doğrultusunda açıklayan kişiler artıyor ve özellikle önceleri çok ters bakılan travestiler ne söylemeye çalıştıklarını daha iyi kanıtlayabiliyor. Bir travesti bayan hissetiklerini ve yaşamak istediği ilişkinin bu olduğunu söylediğinde ne kadar yanlış olduğunu düşünen varsa günümüzde anlıyor ki tercih hakkı herkesin vazgeçemeyeceği haklardan birisidir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın