Travestiler İle Dolu Dolu Saatler

Kendilerinde zamanın eksikliğini hisseden ve şimdilerde mutluluğun tadını çıkartan kadıköy travesti bayanlar kendilerini tercih edenler ile bu eksiklikleri gidererek arzulu bir birlikteliğinde haklı mutluluğuna erişebiliyorlar. Olabildiğince seksi bakımlı ve güzel olan istanbul travesti bayanlar da zamanında yaptıkları hatalardan ders alarak karşı cinsle ilişkiye girmekten kaçınıyorlar. İstedikleri zevklere sadece hemcinsleri ile ulaşabildikleri için zamanı iyi değerlendirmek için olabildiğince çaba sarfediyorlar.

Beraberlik kurulan partnerler zamanında olmadığı sürece yaşanılan duyguların eksik kalması kaçınılmaz olabilir. Duyguların eksik kalmışlığı yeni ilişkilerimizde bizi etkileyen ve bu duyguların kapatılma gereksinimini ortaya çıkarır. Yeni partnerin beklentileri ve bizim beklentilerimiz örtüşmediği takdirde yine zaman kaybı ve istemediğimiz süreçler ile karşı karşıya kalırız. Bu yüzden zamanında hissettiklerimizi yaşayabileceğimiz partner iin tecrübelerimizi geliştirmeli ve ona göre seçimlerimizi yenilemeliyiz. Eksiklerin çokluğu partnerimizi mutlu edemememizi ve mutlu olamamız da en etkili etmenler olabilir. Olası tartışmalar ve beraberinde getirdiği ayrılıkların en büyük sebebi olarak yine bu eksiklikleri zamanında gideremediğimize bağlayabiliriz.

Küçük yaşlardan beri kendini hemcinsine yakın hisseden ancak bunu açıklamaktan korkan kimseler zamanı geldiğinde açıklayarak travestiler ile ilişkiye girer ve zamanında yaşayamadığı şeylerin pişmanlığını duyar. Bir travesti bayan bu cesareti gösterene kadar geçen süre bir kayıptır çünkü istediği tarzı bulamadığı için girdiği ilişkilerden asla zevk almamıştır.

Her zevkin bir karşılığını bulabileceğiniz partnerler ile iletişime geçmeli ve onları elde edebilmek için uğraşmalısınız. Zamanında yaşayacağınız tecrübeler ile vaktinizi iyi değerlendirmiş olacak eksiklik yaşamadan hislerinizin değerini görmüş olacaksınız.

Bulundukları yerdeki sorunları bilen travesti bayanlar istanbul  gibi yerlere gelip özgürlüğün tadına varmaları onları sevindiriyor. Gittikleri her yerde talep görebilirler ancak onların en sevdiği ve rahat olabildikleri ortamlar kesinlikle büyük şehirler ve toplumsal yapının uygun olduğu şehirler olarak göze çarpıyor. Her yerde istedikleri gibi karşılanmayacaklarını çok iyi biliyor ve buna uygun yaşamayı benimsiyorlar. Eğer hisleri bu yönde ilerlemiş kişiler iseniz vakit kaybetmeden hislerinizi açmalı ve duygularınızı istediğiniz kişilerle yaşamalısnız. Aksi takdirde zamanı yanlış kullanmanın ve eksik kalmışlığın nedenlerini çözmekte zorlanabilirsiniz.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın