Uyumlu Travestiler

İstanbul’da değişik ve ilginç fanteziler yaşamak diğer şehirlere kıyasla çok daha kabul görebilmektedir. Ancak bu tarz ilişkileri sadece büyük şehirlerdekiler gerçekleştiriyor diye düşünmek anlamsız kalabilir. Zira böyle hissedenlerin kendilerine partner bulamadıkları için istanbul travesti bayanları ziyaret etmeleri bir tesadüf olamaz. Hem partner bulma sıkıntısı hemde daha tutucu toplumsal yağıdan dolayı dilediği seksi yaşamakta zorluk çekenlerin büyük şehirlerde bu gereksinimlerini gidermesi gerekiyor. Gereksinimi gideremeyen bir kişiden pozitif bir yapı beklenemez ve bunu gidermesine saygı duymak gerekir. Kişisel olarak yaptığı tercihe müdahale edilmesi ya da başka bir tarza yönlendirilmek istenmesi onları düzeltecek ya da toplumum görmek istediği şekle sokmayacaktır. İçlerinden geldiği gibi yaşayıp fırsatını bulunca kendi tarzlarına muhakkak devam edeceklerdir. İçgüdüsel olarak onlara yön veren dürtülerin önüne, toplumun bakış açısı etki etmez ve geçemez.

Ne suretle olursa olsun yanıltmayan bir partner için aradığını bilmek ve ne hissettiğini, kendini çeken şeyin ne olduğunu bilmek gerekir. Özenle ve dikkatle seçilse dahi eğer hissedilen partner seçilmemiş ise yanıltıcı bir seçim yapılmış olur. Bu yüzden kaliteli ve size en yakın gelen partner sizleri yanıltmaz.

Diğer partnerlere göre daha az yanıltıcı ve sekste oldukça tecrübeli olan travestiler bir çok bu ilişkiyi tercih edenler için hizmet sunmaktalar.  Sayılarının az olması sebebi ile çok daha fazla partnere hizmet vermeye çalışan travestiler sekste partnerlerini yanıltmıyorlar. En başarılı oldukları ise partnerlerine uyum sağlayabilmeleri olarak görünüyor. Kesinlikle bir travesti için zevk verebilmenin önemi büyüktür bu yüzden istediği gibi zevk vererek partnerini mutlu ederler. Bazı ihtimaller arasında sıra dışı yaşanacak değişik fanteziler için bu partnerler tercih edilmekteler. Sanki onlar yokmuş gibi ya da bu tarzı isteyenler yokmuş gibi davranmak gereksizdir. Çünkü herkesin de bildiği gibi travesti bayanları tercih edenler var ve onların çoğu bu ilişkilerini sadece saklıyorlar. Onların bu durumu saklamasının sebebini toplumsal düzen ve bu ilişkilere bakış açısı olduğu kesin bir gerçektir. Özgürce bu ilişkileri yüretemeyeceklerini bildiklerinden saklı ilişkiler kurmak zorunda bırakılıyorlar.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın