Travestiler ile seks için en doğru zaman

Bir travesti ile ilişkide seks tek taraflı bir unsur değildir. Tabi ki travesti partnerinizle istediğiniz zaman birlikte olabilirsiniz fakat sağlıklı ve karşılıklı istekli bir ilişki olduğunda iki taraf da kendini mutlu hisseder bu nedenle sek için en doğru zamanı belirlemelisiniz.

Seks için en doğru zamana tabi ki siz karar vereceksiniz tabi ki tek başınıza değil. İki tarafında istekli olması durumunda sekse başlamak için ilk adım atılmış olacaktır. Siz seks yapmak istiyor olabilirsiniz fakat travesti partneriniz bunu istemiyor ve sizi mutlu etmek için birlikteliği kabul ediyorsa bu durum ne sizi tatmin eder ne de partnerinizi, aynı zamanda mutsuz bir ilişkiye doğru da ilk adımları atmış olursunuz.

Bu nedenle karşılıklı istek oldukça önemli bir hal alıyor. Partnerinizle konuşun, birlikte olmak isteyip istemediğini gerek konuşarak gerekse vücut diliyle öğrenmeye çalışın. İki tarafta istekli olduğu zaman ikinci adım dokunmaya geçebilirsiniz.

Çoğu çift ön sevişmeyi es geçer fakat zevk almayı arttıran bu ön sevişme oldukça önemlidir. Partnerinize değer verdiğinizi ve mutlu etmek istediğinizi gösterir. Ön sevişme de nazik dokunuşlar, sarılmalar ve öpücükler mutlaka olmalı tabi ki geri kalanı size kalmış. Bu iki evreden sonra sevişmelisiniz.

Hangi saatlerde sevişmeli diye düşünüyorsanız. Sabah saatleri oldukça idealdir. Hem zevk alma konusunda hem de sağlık açısından sabah 8 saatlerinde yapılan seks sağlıklı sekstir. Aynı zamanda çocuk yapmayı düşünen çiftler içinde bulunmaz bir fırsattır. Sabah saatlerinde sperm ve yumurtalıklar tam anlamıyla çalışır.

Yapılan araştırmalara göre çocuk yapmak isteyen çiftler için seks yapılacak en uygun zaman kadının adet döneminin başlangıcından 6. Gün ile 12. Gün arasındadır. Bu dönemlerde kadınların yumurtalıkları yenilenmiş ve döllenmek için hazır haldedir.

Seks İçin En Doğru Zaman

Seks için saatten ziyade istek önemli ve karşılıklı mutluluk için ortamda oldukça önemlidir. Kadınlar romantik ortamları sever ve çeşitli kusurlarından dolayı utanabilir. Bu sadece kadınlarda değil erkeklerde de böyledir. Bu nedenle partnerinizin bir kusuru olmadığını, onu sevdiğinizi ve çok güzel olduğunu söylemeniz faydalı olacaktır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın